Innerviewer

Angst is geen optie

Soms hebben wij moeite om te zien wat goed voor ons is! Doe ik er goed aan om toch voor die andere studie te kiezen, een nieuwe baan? Gaan voor een nieuwe uitdaging of het houden bij het oude? Ook in onze relaties vragen we ons af, is de relatie gedoemd te mislukken of is er nog hoop?

Wanneer we plots ontevreden zijn over hoe ons leven loopt komen we voor heel wat uitdagingen en uiteindelijk een keuze te staan. Er moet iets veranderen. Maar het ding met verandering, het gaat vaak gepaard met onzekerheid. En onzekerheid loopt hand in hand met angst.

We durven niet te ondernemen, een relatie starten, voortzetten of beëindigen, omdat we eerst zekerheid van slagen willen. Bang voor de toekomst. Bang voor het onbekende. We willen het liefst over alles en iedereen controle hebben, alles (van te voren) zeker weten. Maar zo werkt het leven natuurlijk niet. Dat zou je niet moeten willen. Want daarmee ontneem je je jezelf het avontuur dat LEVEN heet.

Het leven is een grote ontdekkingsreis. Je leert aldoende, elke stap die je maakt. Sta er nooit te lang bij stil. Blijf bewegen. Onderweg zijn betekent Groei. En de enige mogelijkheid om jouw pad ondanks alle onzekerheden met vertrouwen te bewandelen is door te GELOVEN. Niet proberen alles te omzeilen, maar Geloven dat alles een reden heeft, dat God jou heeft uitgekozen om verantwoordelijkheid te dragen voor jouw aandeel in het wereldse geluk.

Jij kan daarom alles aan, samen met anderen, wat de uitdaging ook mag zijn. Je moet alleen blijven kiezen voor verandering en voor groei, voor vertrouwen en geloof in jezelf en elkaar. Angst is geen optie! Sta open voor levenslessen. Leer en leef voluit en vertrouw op het pad dat al is uitgestippeld. Je hoeft het alleen maar te bewandelen!

Een fantastisch begin van de nieuwe week toegewenst.

Hou van jezelf en elkaar en kan ik je ergens mee helpen schroom niet om te vragen ♥

Liefs,

#innerviewer

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.