Innerviewer

Truth be told. Mijn droom is niet altijd geweest om mensen te helpen. Nobody starts of like that. Eerst ben je super eenkennig, tikkeltje zelfzuchtig. Denk maar aan een kind. Die ziet de wereld vanuit z'n eigen bubbel. Vroeger wilde ik net als vele anderen vooral bekend en beroemd worden. Ik wist niet beter dan dat dát de norm was.

Het leven van al die televisiesterren. Jaa. Dat! De glitter & glamour. Want je gelooft het! De voorgeschotelde lifestyle, you buy into it. Nu ik erop terugkijk besef ik me hoeveel invloed televisie en de media, tegenwoordig ook het internet, op mij heeft gehad, op ons allemaal. Niet normaal! Naast je paps en mams en de juf op school misschien wel de grootste beinvloeders!

Een ontzettend grote verantwoordelijkheid (!) dus, voor programmeurs, programmamakers, producenten, journalisten, presentatoren, acteurs... Eigenlijk iedereen met een zichtbaar platform en de intentie om informatie te verspreiden.

EEN PROGRAMMA KAN JE LEVEN VERANDEREN

Maar helaas is niet iedereen zich bewust van deze verantwoordelijkheid, blijven mensen veel te lang hangen in de bubbel en krijgen wij als gevolg hiervan te vaak een verkapt en incompleet beeld van de werkelijkheid gepresenteerd.

Dit fenomeen is inmiddels brandstof voor mijn missie. Hier heeft de Innerviewer zijn bestaansrecht aan te danken. Ik houd ontzettend van entertainment en amusement. Heerlijk soms, die doldwaze verstand op nul gekte en fun. Maar ik vind het ontzettend belangrijk dat dit slechts als middel mag worden gebruikt om zoveel mogelijk mensen een juiste weergave van de realiteit mee te geven.

Dit is ook de reden dat ik zo'n fan ben van mensen als Oprah Winfrey en Will Smith, mijn grote voorbeelden. Zij maken gebruik (lees: laten zich niet misbruiken) van de platforms door de realness te laten zien, verpakt in spektaculaire entertainment.

Ik hoop met de Innerviewer ook zo'n mooi en krachtig platform neer te zetten. Ben goed op weg. Wil best bekend en beroemd worden, als ik daarmee een voorbeeld kan zijn en mensen mag helpen primair bekend worden met zichzelf, met wie je werkelijk bent. Ja graag!

Innerviewer.nl
Heal the (inner)world, make it better!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.