Innerviewer

Cameraman gezocht! zonder tekstVoor nieuwe projecten van The Innerviewer zijn wij op zoek naar een creatieve en gedreven cameraman/editor (mv) die graag zijn of haar audiovisuele gave inzet voor een goed doel.

The Innerviewer is het nieuwe media platform waar de essentie puur blijft. Wij laten de mens zien zoals ie is. We zijn op zoek naar een authentiek talent: kom jij ons team versterken? Je bent iemand met het vermogen vanuit pure integriteit menselijke emoties feilloos aan te voelen en in beeld te vangen. Je vindt het belangrijk dat personen en verhalen bij het genre interview het waard zijn om in de media gezien en gehoord te worden zoals ze (werkelijk) zijn. Vindt je het leuk om het echte verhaal te vertellen, het verhaal achter de rol of ons beeld van de mens? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je doet het aanvankelijk voor de ervaring (ontvangt een onkosten vergoeding), filmt tijdens talkshows, social experiments en high profile interviews en doet dus veel inspiratie op. Door het ontmoeten van bekende en zeer interessante mensen bijvoorbeeld en het opdoen van levenswijsheid. Maar bovenal draag je samen met Irwin en zijn team bij aan het creëren van een mooie omgeving waar steeds meer mensen zichzelf laten zien en gezien worden, zoals ze zijn. Geïnteresseerd? Neem hier contact op of stuur je motivatie met een link naar jouw werk en een foto van jezelf naar info@irwinment.nl.

Werken aan The Innerviewer is innerviewer zijn, een-naar-binnen-kijker. Je zult altijd meer van jezelf ontdekken. ~ Irwin "The Innerviewer" Ment

 

 

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.