Innerviewer

Compassie in de media

Doc11Journalist Irwin Ment gelooft dat motieven voor compassie schuilgaan in elk individu, maar het zich niet altijd vanzelf toont.

Zelf de meest negatieve mensen zijn in staat om compassie te tonen, echter pas wanneer zij zich daartoe uitgenodigd voelen. Soms moet je de mens tegemoet lopen. Niets opleggen, niet oordelen, maar simpelweg het goede voorbeeld geven. Daarmee creëer je de meest positieve prikkel én opvolging!

Aanvoerders van de media "de journalistiek" 's werelds grootste 'verhalenverteller' speelt hierin een belangrijke rol. Als wij de verhalen van compassie vertellen, dat er in elk mensenverhaal een gemeenschappelijk goed voorkomt dat resoneert met alle anderen mensen op de wereld, zullen wij ons minder focussen op de verschillen en verbinden.

Het is Irwin’s levensmissie om aantoonbaar te maken dat wij in essentie helemaal niet zo verschillend zijn en dat in elk individu de stem van een collectief goed ongehoord gaat. Het innerview geeft daarom het hart een stem en brengt de innermens aan het licht. Zo zien wij de mens achter ons beeld ervan, achter de rol. Zoals ie is, zoals wij Zijn.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.