Innerviewer

Lieve lezer,

Op 20 oktober staat er iets bijzonders te gebeuren! The Innerviewer Show start en dit is wat de bezoeker, misschien wel jij, kan verwachten...

*Een spektakel van verhalen*
Als bezoeker ben je deel-nemer en ontvanger in hét verhalenfestijn van het jaar. Niet zomaar verhalen! Alleen jouw echte verhaal, dat jou heeft gemaakt tot de persoon die je vandaag bent en wellicht het verhaal dat je wil gaan vertellen, wie je wil zijn.

*Doel van de show*
Een ontmoeting met jezelf, met Irwin The Innerviewer, met de beste versie van jezelf en elkaar. Verhalen over het echte leven met elkaar uitgewisseld, die verbinden en verrijken omdat het ons iets nieuws leert over wie wij écht zijn.

*Doelgroep*
De show verwelkomt mensen die er aantoe zijn, en het zichzelf en de ander gunnen, om gezien en gehoord te worden, op een manier dat een compliment is voor het hart. Een cadeau voor de bezoeker, die door het vertellen iets waardevol deelt, een levensles, dat iets losmaakt en ook de ander helpt.

*Thema: Angst, niet wie ik ben*
Iedereen heeft een verhaal te vertellen, heeft iets (pijnlijk) meegemaakt, is ergens tegenaan gelopen en ontwikkelt een bepaalde angst die de weg blokkeert naar groei. Erover praten bevrijdt en toont de reis... Waar je vandaan komt, waar je heen wilt en dus wie je bent en wie je wilt zijn.

*Durven*
En waarom zou je alleen moeten reizen?! Samen delen samen helen. Durf jij je verhaal en public te delen? Je angsten overwinnen?! 'Het publiek' (symbool voor maatschappij, het oordeel, verwachtingen) trotseren. Door op deze manier je verhaal te delen maakt je eigenaar van jouw leven.

*Irwin, INNER-viewer, reisleider*
Verbinder, naar-binnen-kijker. Heeft zelf geworsteld met angsten en deze overwonnen. Zal hierover spreken, zijn verhaal delen. Ook welke angst en het doorbreken daarvan leidde tot het totstandkomen van zijn gedroomde show. Irwin en zijn team staan voor jou klaar.

*Wanneer*
Zaterdag 20 oktober 2018

*Hoe laat*
16:00 - 21:00 uur (15:30 inloop)

*Waar*
CAPSLOC cultuurpodium
Pelikaanweg 3, Capelle aan den IJssel

*Thema/Hoofdgast*
Angst, niet wie ik ben. Eerste editie Headliner: Dat ben Jij, de bezoeker, Your Story!

"Wat kost het"
49,95 (inbegrepen dinerbuffet)
Tickets: hier

"Waarom*
The Innerviewer Show. Omdat niemand het verdient ongezien en ongehoord door het leven te gaan. Jij bent het waard. Jouw verhaal doet ertoe. Jij doet ertoe.

Wees welkom!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.