Innerviewer

Dragons’ Den

Innerviewer maakt opnames tijdens Dragons' Den pitch avond. Toffe jonge ondernemers aan het woord, ontvangen kritische vragen en waardevolle tips van gevestigde ondernemers en het publiek.

Capelle is trots op haar jonge ondernemers. Daarom worden starters uitgedaagd om hun bedrijf te pitchen in de Capelse versie van het wereldberoemde Dragons’ Den format. Op 1 juli nemen starters uit Capelle het podium om de lokale Dragons te overtuigen van hun ideeën en kwaliteiten. De Dragons, oud-winnaars van de Capelse Ondernemersprijs, bevragen hen kritischen en reiken ter plekke adviezen aan voor verbetering.

Capelse Dragons’ Den
Datum: vrijdag 1 juli 2016
Tijdstip: 17.00-19.00 uur
Locatie: CAPSLOCK (Pelikaanweg 3, Capelle aan den IJssel)

Dit event wordt georganiseerd vooruitlopend op de uitreiking van de Capelse Ondernemersprijs, in samenwerking met The Young Entrepreneurs Society Club. Zij zijn een community van like-minded jonge ondernemers (18-23 jaar) die geloven in de kracht van samenwerking om je bedrijf naar een hoger level te brengen.

De Capelse Ondernemersprijs vindt plaats op 26 oktober aanstaande. Voor meer informatie hierover of het nomineren van een onderneming kijk op: www.capelseondernemervanhetjaar.nl

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.