Innerviewer

Als ik me zo voorbereid op de show vraag ik mezelf af, wie durft? Innerviewer "The Show" wordt een unieke talkshow en netwerkevent. De voertaal wordt namelijk gecommuniceerd op zielsniveau. Wie mij kent weet dat ik het op geen andere manier kan en wil. Dit is mijn brand, mijn levenstijl en missie. Mijn manier om te verbinden, door de ziel een zetel te geven, door meer positiviteit en bewustwording naar buiten en naar de wereld te brengen. Maar wat voor de een vanzelfsprekendheid is kan voor de ander een eerste kennismaking zijn. Dus vraag ik me af, wie durft? Als ik jou een podium bied. Heb jij het lef om er te gaan staan en jezelf echt te laten zien? Heb jij de moed om je kwetsbaarheid te tonen? Het is vrij eenvoudig een goed verhaal op te hangen over je prestaties en successen. Maar echte inspiratie komt voort uit het delen van de reis. Wat overkwam jou richting het doel, was er überhaupt een doel? De weg bezaaid met obstakels en beproevingen, hoe zag die eruit. Teleurstelling. Falen. Verlies. Opgeven. Instorten. Herpakken. Doorpakken. Geloof. Passie. Missie. Volharding. Bevrijding. Geluk. Succes. Hoe iemand door de modder gaat en herrijst. Waar de echte levenslessen vandaan komen. Want ik beloof je, het is nodig! Het is nodig dat jij jezelf het hoort uitspreken. Deel je verhaal. Lucht je hart, ervaar overzicht en creëer ruimte voor verwerking en sensationele groei. En voor de persoon in het publiek, die daar wellicht nog niet is, maar op zoek is, is het ook een manier om te helen. Zo help je elkaar! Ben jij die held? Ga jij hierin voorop? Ik vraag me af. Durf jij op mijn podium jezelf te laten zien, middels het INNERview?

ONE COMMENT ON THIS POST To “Durf jij jezelf te laten zien”

  • Johan Maigret

    7 september 2017 at 10:18

    Ja, ik durf! Terwijl ALLES in mij schreeuwt: “je kunt het niet”, “je durft het niet”, “je zult nooit slagen”, “al ben je nog zo groot, ik zal je breken als een lucifer”!!!!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.