Innerviewer

ed. #5 the line up

IK HEB IETS BELANGRIJKS TE VERTELLEN…

Kan niet wachten tot het 1 december is! Want dan mag ik doen wat ik op dit moment het allerliefste doe. The INNERviewer Show ed. #5 presenteren. Met deze kanjers als mijn gasten!

Het talkshow-event met hart bij Capsloc, Capelle aan den IJssel. Mijn andere thuis.
Bezoekers zeggen achteraf altijd, het is er zo knus intiem en gezellig. Je ontmoet allemaal nieuwe mensen, sommigen komen van heel ver. Toch voelt het allemaal bekend. Dichtbij. Warm en vertrouwd…
Een mooier compliment kun je de show niet geven. Dat doet mij goed.

Vind het daarom ook leuk als je komt. En misschien spreekt het nieuwe thema je aan, alweer het laatste van dit jaar Eigenwaarde
Voor mij persoonlijk een belangrijk en beladen en emotioneel thema. En ik denk dat ik hierin niet alleen sta. Hier is het ons om te doen! Hoe wij naar onszelf kijken, soms ook via de ogen van anderen en welke waarde we daaraan verbinden.

Ik heb Daisy Da Veiga (empowerment coach & motivational speaker) gevraagd om me bij te staan, in kwetsbaarheid en kracht, zoals alleen zij dit kan. Door haar magische reis met ons te delen. Be ready!, want deze fenomenale power speaker brengt iets van persoonlijke waarde mee naar de show dat de nieuwe Jij in jou activeert. After this there is no turning back. Weg met de excuus Truus.

Ook haar broer is erbij. Joël da Veiga. Niet vaak zie je een jongeman zich zo bewust van zijn missie en kunnen. Hij leert ons iets van waarde te accepteren, van jezelf, dat vrijheid geeft bij de dingen die je wilt maar vooral die je verdient. Kan niet wachten om hem te horen spreken over Self Acceptance.

Nog meer zijn inmiddels aangesloten: Loraine Klaiber is erbij. Present in haar poëtische en kunstzinnige manier van Zijn. Zij vertelde mij dat eigenwaarde het belangrijkste thema is in haar leven. Dus verwacht innerlijk vuurwerk. Zij neemt ons mee op reis naar binnen.

Chantelle Do Rosario komt naar de show. Deze powervrouw en business woman volg ik al een tijdje. Haar succesverhaal is een bijzondere, en niet zonder vallen en opstaan, vooral in haarzelf. Wat zij heeft ontdekt en welke waarden en successen dit haar heeft gebracht gaan je diep raken.

En dan… Vanessa Umboh… 'Stem Zonder Gezicht Vanessa' komt naar de show!!! Ze zegt dat het een droom is die uitkomt om door mij bevraagd te worden. Zij geeft 40.000 in armoede lijdende kinderen hoop en een stem! Zij laat met wat zij doet dromen uitkomen. En dit terwijl zij zelf maar net rondkomt. Wat een Held! De eer is geheel aan mijn kant! Het gesprek over Eigen-waarde meets 40.000 kinderen belooft een INNERview van formaat.

Lieve lezer,
Je snapt waarom ik sta te trappelen en 1 december veel te ver is. Deze helden, hun verhalen en wijze levenslessen, dat is pure inspiratie en dat gun ik jou.

De show is veel meer dan alleen een leuke middag en avondje uit. Meer dan entertainment en lekker eten. Dit is real talk meets soul food and then some… De show is er voor jou. Een cadeau voor het hart. Doe jezelf er een plezier mee.

Mocht je je kaartje nog niet hebben?

Klik op de link en je bent erbij!

Tot 1 december ♥

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.