Innerviewer

Eindelijk kan ik weer lachen 😁 Dat ging de afgelopen tijd niet zo makkelijk. Keuzes maken. Oeff!!

Over een paar weken vertrek ik naar Suriname. Ik ga de asresten van mijn moeder uitstrooien en organiseer een lezing. Maar dat kan eigenlijk helemaal niet! Want ik laat op een nogal cruciaal moment (start school) mijn gezin achter die ook mijn aandacht nodig heeft. Én start op 20 oktober mijn langgedroomde The Innerviewer Show. Wat bezield mij om Nu te gaan?

De afgelopen dagen liep het flink vast in me hoofd. Worstelen met twijfels is geen pretje. De druk. Stress. Verwachtingen. Het gevoel er alleen voor te staan... Is dit wel verstandig ga je jezelf afvragen? Moet ik er niet juist voor mijn gezin zijn? De droom of niets, waarom ben ik niet bezig enkel en alleen mijn show te promoten? Ik werd er gek van. Want logisch is het allemaal totaal niet. Maar het klopt wel! Want op het moment dat mijn hoofd op exploderen stond nam in een zeldzaam stilte moment mijn hart het over. En die klopt altijd!

Ik heb besloten. Ik ga mijn hart achterna. Ik weet wat mij bezield, voel me ook gedragen door mijn moeder en dit proces is de ultieme promotie voor mijn show! Want hier gaat het namelijk over in het leven. Dit zijn de moeilijke onderwerpen en beslissingen. Hoe goed ken je jezelf? Hoeveel vertrouwen voel je? Wat zijn je dromen? Wat wil jij? Wat maakt jou gelukkig en verzamel je genoeg mensen om je heen die jou dat gunnen?

Ik praat hier openlijk over, met mijn gezin. Katinka, mijn kinderen. Het is fijn om te weten dat ze je steunen. Ook mijn team. Goede afspraken maken is key. Veel plannen, maar ook durven loslaten. De balans zoeken. Het leven is een reis, een avontuur. En de route kan je vooraf niet bedenken. Je kan alleen maar volgen. Het bijzondere mechanisme in jou, je inner kompas, je intuïtie en ingevingen. Vertrouw daarop. Het brengt je altijd waar je moet zijn.

 

Op 15 sept 2018 ga ik in Suriname praten over de thema's van mijn hart Opvoeding, Ouderschap en Onderwijs. Je bent van harte welkom. Deelname bewijzen zijn exclusief op te halen bij Optiek Ninon in de Hermitage Mall. Fee: 75 srd.

20 oktober start The Innerviewer Show in CAPSLOC, Capelle aan den IJssel. Meer info en tickets vindt je hier

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.