Innerviewer

Maak kennis met powerkoppel Wesley & Leticia 
Zondag 24 maart te gast bij The INNERviewer Show.

Wesley dos Santos (28) is wie je noemt een echte Rotterdamse ondernemer. Hands-on. Positief. Denkt liever in oplossingen en veegt de vloer aan met problemen. Al van jongs af aan leerde hij om te doen wat belangrijk is, namelijk wat je leuk vindt. Altijd opzoek naar leuke nieuwe projecten om zijn creativiteit op los te laten, op zoek naar ruimte voor groei en ontwikkeling. Wesley zonder een goede uitdaging is als een hordeloper zonder horde. Opvallend: de bekende angst om te falen lijkt weinig invloed op hem te hebben. 'Het kan niet' kan Ă©cht niet bij Wesley.

Leticia Ferreira Lima Benrós (26) eveneens Rotterdammer met Kaapverdische roots is net als haar partner ondernemer pur sang. De ondernemersdrang stroomt door haar aderen. Leticia runt meerdere bedrijven, ogenschijnlijk moeiteloos. Haar energie komt dan ook voort uit een ongekende drive en passie om mensen gelukkig te zien. Klantvriendelijkheid en service gericht is de basis waarop zij haar bedrijven bouwt. Leticia gelooft in het goede voorbeeld geven. “Geloof in jezelf en dan geloven anderen met je mee.“

Deze inspirerende powerkoppel is al 9 jaar samen. Positiviteit en goede communicatie zijn belangrijke hoofdstukken uit hun succesverhaal. Wesley & Leticia komen naar The INNERviewer Show om hun verhaal te delen: waaraan zij hun succes te danken hebben en hoe je een succesvolle relatie onderhoudt. 

(Ps; Wesley & Leticia zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje. SPANNEND!!!)

Altijd al vragen willen stellen aan het koppel of aan een van onze andere gasten, of simpelweg geĂŻnspireerd raken door hun verhalen? 

Bezoek op 24 maart vanaf 16:00 uur de show in CAPSLOC, Capelle aan den IJssel.

Om je kaarten te bestellen volg onderstaande link:
https://capsloc.stager.nl/web/tickets/298002

Meer info over host Irwin en de show hier

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.