Innerviewer

Ik hoor veel verhalen van mensen die aan relaties beginnen en voor heftige verrassingen komen te staan. "Dat had ik nooit zien aankomen!" "Nooit gedacht..." "Wist niet dat een mens zo kon zijn" "Dat dit mij ooit zou overkomen"

Met deze uitspraken ontstaat het beeld dat wij totaal geen zicht en controle hebben over wat ons kan overkomen en daar ben ik het niet helemaal mee eens. Ik geloof dat het leven een ontdekkingsreis is en dat het dan niet logisch is alles op voorhand te weten. Maar om jou op weg te helpen biedt het leven handvatten om cruciale informatie te vergaren. Dat je levenspad in ieder geval makkelijker begaanbaar kan maken, overzichtelijker. Waardoor bijvoorbeeld bepaald leed jou bespaart blijft of je er sneller en beter mee leert omgaan.

Ik geloof dat JIJ levens grootste handvat bent en KEUZE de ultieme tool is die jou instaat stelt jezelf hierbij te assisteren. De keuze om jezelf beter te leren kennen bijvoorbeeld is hierbij misschien wel het belangrijkste en mooiste cadeau van het leven aan jou en van jou aan jezelf én je partner.

Want jezelf goed kennen betekent goed kunnen aanvoelen wat je wil en goed voor je is. Het betekent dat je in contact staat met jezelf, met het hart en je brein, je bewust bent van hun kracht, jouw kracht, om het verschil te maken. In jou zit veel meer informatie over de toekomst dan je denkt. Je moet alleen willen luisteren, meer van binnenuit de aanwijzingen volgen.

Jouw mate van bewustzijn helpt jou dus beter voelen als iets juist is of niet pluis. Je zult altijd voor verrassingen komen te staan, maar met meer bewustzijn zul je meer zien aankomen, daarop kunnen anticiperen of het sneller of makkelijker verwerken naar een leerles. En daarvan de vruchten plukken. Groei!

Ga dus niet een relatie in met de hoop via de ander gelukkig te worden. Dat werkt niet! Jezelf gelukkig maken begint bij jezelf. Maak jezelf gelukkig en neem dat mee naar of implementeer dit binnen de relatie en zie jezelf en je omgeving gelukkiger worden.

Meedoen met de Helende Huiskamersessie voor koppels?

Meld je hier aan!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.