Innerviewer

Helende Huiskamer Sessies

Jouw verhaal! Jouw leven! Jouw succes! Elke maand bij praatgroep meets workshop Irwin's Helende Huiskamer sessies.

2018 wordt het jaar waarin jij weer zichtbaar wordt, waarin je jezelf laat zien en wij ruimte creëren voor jouw verhaal. Vanaf oktober start Innerviewer The Show en schijnt het licht op mensen die durven opstaan, in zichzelf en uit hun comfort zone! Maar ook buiten de show en schijnwerpers gaan we aan de slag. Met intieme huiskamer sessies! Direct aanmelden voor de 2 juni Dromen Waarmaken sessie?

Een keer in de maand op een zaterdagavond van 7 tot 10 gezellig samenkomen in een veilige en vertrouwde omgeving. Adem Inn dé plek voor verdieping en inspiratie in Rotterdam. Onder de bezielende leiding van Innerviewer Irwin Ment aan de slag met het beoefenen van openhartig delen en verhaalvertelling. Elke maand een ander bijzonder thema. Een belangrijke aanleiding om jouw persoonlijk verhaal uit te diepen, waar je vandaan komt, waar je staat in het leven, wie je bent. Blokkades waar- en wegnemen, de weg vrijmaken naar wie je wil zijn. Dit doen we samen. Samen op reis. Samen delen. Samen helen.

Welk thema kleurt jouw verhaal?

Voor deze bijeenkomsten koos Irwin voor een huiselijke setting, omdat daar het leven zich grotendeels afspeelt. Waar het echte leven zich ontvouwt, vaak achter gesloten deuren. In huiselijke of familiekringen. Daar groeit het hart en de relaties met onze dierbaren. Het thema voor de 2 juni sessie: Dromen Waarmaken.

Informatie ontvangen over nieuwe thema's of zelf een thema aandragen? Neem hier contact op.

Waarom de sessies?

We zijn allemaal op zoek. Op zoek naar een beter, rijker en voller leven. Maar door levensomstandigheden raken wij soms de weg kwijt. Irwin stelt dat het dan nodig is ons te verdiepen, je opnieuw oriënteren. Wat is de route en reden van je bestaan? De zoektocht naar antwoorden begint bij stilstaan waar we vandaan komen, hoe het verleden ons heeft gevormd en welke rol wij daar zelf in spelen! De Huiskamer sessies helpen jou belangrijke levensvragen formuleren en activeren, die antwoorden in onszelf aanwakkeren. Het helpt jou de levensreis in overzicht brengen, je eigen verhaal beter begrijpen, waardoor de weg terug naar jezelf zich toont.

Hoe werkt het?

Tijdens deze bijeenkomsten komen soms pittige gespreksonderwerpen aanbod. We gaan deze niet uit de weg, maar plaatsen de grote uitdagingen onder de loep. Door openhartig te praten over de knelpunten in onze relaties tot dierbaren en die belangrijke relatie met jezelf creëren wij meer ruimte voor begrip en helen. Het taboe wordt weggenomen, het eigen oordeel onderzocht. Het hart krijgt een platform en wordt gehoord. Door middel van uit je comfort zone gebaseerde oefeningen en rollenspel die verschillen blootleggen en verbinden onderzoeken wij onze levensdoelen. Wat zijn jouw geloofsovertuigingen en waarden? Wat is écht belangrijk voor jou? Waarin wil jij zichtbaar zijn?

Voor wie?

Ben jij iemand die verantwoordelijkheid wil nemen, de controle terug of de volgende stap willen maken? Ben jij het zat je slachtoffer of slaaf te voelen van de omstandigheid. Dan is dit mogelijk de plek voor jou! Je bent namelijk iemand die wil werken aan de relaties in je leven, maar bent ook bereid als eerste naar binnen te kijken en verandering in zichzelf te verwelkomen. Zo creëeren wij rolmodellen en inspirators. Personen met een groter doel voor ogen, iets groter dan zichzelf, maar die bereid zijn klein te beginnen.  Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen die de kwaliteit van hun leven zichtbaar willen vergroten en uitbreiden naar lotgenoten, de wereld om hun heen.

Wees welkom!

Volgende sessie: zaterdag 2 juni! Thema: Dromen Waarmaken. Ticketprijs bedraagt 35 euro incl. gezond hapje en drankje. Aanmelden en tickets bestellen? Klik hier!