Innerviewer


Als klein jongetje, opgegroeid in Suriname en Nederland, keek ik altijd goed om me heen. Op zoek naar krachtige rolmodellen. Wat mij betreft waren het er te weinig, die op mij leken. Uiteindelijk ben ik de persoon geworden waar ik jarenlang naar zocht. Een rolmodel, met een missie en groot verantwoordelijkheidsbesef. Maar dit zou niet zijn gelukt zonder het voorbeeld van enkele krachtige inspiratoren om me heen. Mijn moeder bijvoorbeeld en televisiemoeder Oprah Winfrey.

Sinds kort ben ik een voorbeeldfiguur rijker... Harriette Verwey

Zij kwam via televisieinterview mijn leven binnendringen. Dit bedoel ik op de meest positieve manier. Een imposante verschijning. Mijn aandacht was onmiddellijk gegrepen.
Haar spirituele kracht spatte van het beeldscherm en duwde me zowat uit mijn stoel. Indrukwekkend en confronterend.
Terwijl je naar haar kijkt en luistert roept haar manier van Zijn op tot actie. Wake up en maak iets van je leven. Wees niet bang om ervoor te strijden. Geef niet op en geef altijd voorrang aan je hart.

En zij kan het weten...

Een van Nederlands vooraanstaande hartspecialisten, inmiddels gepensioneerd top cardioloog en bedenker van het permanente steunhart. Een powervrouw met een ongekend talent en trackrecord.
Haar carrière is om van te dromen. Maar zij heeft niet alleen de droom van en voor haarzelf waargemaakt. Dagelijks zet Harriette zich in om vrouwen kinderen en een ieder die hun hart ervoor opent aan te moedigen het beste uit het leven te halen.

Verwey, de eerste zwarte gouverneur van Rotary Zuid-Holland, was voorzitter van de raad van toezicht van de Stichting Etnische Zakenvrouwen Nederland en is docent aan de Weekendschool voor kinderen uit Leidse achterstandswijken. Harriette is in 2015 onderscheiden als OFFICIER IN DE ORDE VAN ORANJE-NASSAU, ontving in 2017 de Sophie Redmond-onderscheiding en dit jaar de Harper’s Bazaar Woman of the Year Oeuvre Award.

Zij is ook op 22 september mijn gast tijdens editie 4 van The INNERviewer Show. En als jij op zoek bent naar inspiratie is het met klem mijn nadrukkelijke advies om deze kans op een ontmoeting met een ultieme rolmodel niet te missen!

Bestel de laatste (!) tickets hier

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.