Innerviewer

Innerview coaching

1op1 diepte gesprekken voor een hernieuwde kijk op je ware identiteit


9

Heb je voortdurend het gevoel dat het beste nog moet komen, maar blijft dit maar steeds uit? Waarom plan je geen ontmoeting met jezelf, met de Innerviewer?

De wil is er! Diep van binnen weet je ook dat je het verdient. Namelijk wat iedereen wil, gelukkig zijn. Persoonlijke en maatschappelijke relevantie. Je wilt een carrière dat ertoe doet en erkenning voor wie jij bent als mens. Er is echter een probleem. 'Iets' houdt je tegen om het leven te leiden van je dromen! Maar wat?

Ik geloof dat iedereen het in zich heeft om het verschil te maken. In je eigen leven en het leven van anderen. Uit eigen ervaring weet ik dat het niet altijd even makkelijk is om te ontdekken wie je bent en wat het dan precies is waarmee je het verschil maakt. Vooral als je je ook nog eens te vaak druk maakt om wat anderen van je vinden of denken. Iedereen lijkt namelijk wel een idee te hebben wat voor jou het beste is of zou moeten zijn. Herkenbaar? Maar weet je... Wat ik inmiddels door vallen en opstaan heb geleerd en blijf leren is dat wat anderen zeggen iets zegt over hun realiteit! Dat is ook prima. Dit hoeft alleen niet jouw realiteit te worden! Wat jou echt gelukkig maakt, wat jou een goed gevoel bezorgt, welke baan of functie jij stiekem echt te gek vindt, wat jouw richting is en waar je waarde toevoegt, weet alleen JIJ. Wat 'het' is voor jou help ik je graag ontdekken! Middels het innerview

Want wat ik namelijk heb ontdekt... Als je verbonden blijft met je hart, ik noem het je INNER, dan maak je contact met een bron waar alle noodzakelijke informatie vandaan komt. De uitdaging is om deze plek voorbij de blokkades en ruis te (her)ontdekken en daarmee verbonden te blijven.  Dat betekent dus jezelf opnieuw leren kennen, opnieuw Leren Luisteren naar Jezelf! Ik help jou hierbij en ga met jou op onderzoek uit naar het (her)ontdekken van je inner-stem.

Gegarandeerd! Antwoorden, inspiratie, nieuwe inzichten en actiepunten. Een ontmoeting met een betere versie van jezelf! Iets voor jou?

 


PERSOONLIJKE COACHING  >>>  individuele innerview-sessies

Wanneer je successen wilt behalen of een wezenlijke bijdrage in de maatschappij wilt leveren, zul je jezelf los moeten maken van extern opgelegde restricties én die van jezelf. In een veilige setting gaan wij het gesprek aan. Als coach begeleid ik jou richting het herontdekken van wie je wil zijn en wat je wil doen! Op basis van blootgelegde wensen wordt er een actieplan opgesteld en samen een coachingstraject bepaalt. Om het (her)claimen van jouw unieke plek in de maatschappij veilig te stellen.

  • 85-125 euro (afhankelijk van duur traject en begeleidingsvorm)
  • De gesprekken zijn 100% vertrouwelijk
  • Samen bepalen wij uit hoeveel gesprekken jouw traject bestaat
  • Een coachingstraject duurt gemiddeld 4 tot 8 gesprekken.
  • Duur sessie 1-1,5 uur
  • Locatie: Coachruimte-Rotterdam, Van der Takstraat 28, 3071 LL Rotterdam

 

Je aanmelden voor innerviewer-coaching-sessies? Plan dan hier de ontmoeting met jezelf.