Innerviewer

Irwin Ment

Welkom in de wereld van de verbinder, journalist, coach, spreker en presentator Irwin Ment. Welkom bij de INNERviewer! 

Hier wil je zijn! Dit is het platform waar de essentie puur blijft, het nieuwe platform van innerviews. Innerviews zijn diepte-gesprekken die de ziel van een persoon blootleggen. 

Omdat interviewen tegenwoordig steeds meer een extern proces lijkt te worden, de uitwisseling van woorden tussen twee of meerdere personen op basis van reeds gevormde meningen, presenteert Irwin graag het alternatief: het INNERview. Voorbij oordeel, langs veronderstelling, naar binnen. Het gesprek geeft de vrijheid om te ontdekken hoe de mens een interne conversatie naar buiten voert en daarmee meer toont. De waarheid: wie de persoon écht is!

Irwin Ment is sinds 2001 schrijvend en sprekend journalist. Onopgeleid, een autodidact! Een rasechte interviewer. Tijdens zijn journalistieke loopbaan leerde de communicatieve duizendpoot dat de interviews steeds dieper gingen. Irwin wist meteen een connectie te maken met de ziel. En zo veranderde zijn interviewstijl naar een innerview. Hij kwam erachter dat hij met de gesprekken niet alleen een connectie met de ziel of de ware ik maakte. Maar dat gasten al bij de eerste ontmoeting als andere mensen uit het gesprek kwamen. Onbesproken onderwerpen waren besproken, inzichten vergaard, in een bed van bezieling. Ondanks de media-setting was het effect van de gesprekken te vergelijken met een coachingsessie. De vraag die veel opdrachtgevers Irwin dan ook voorleggen is: Kun jij een innerview afnemen, want om het project of de persoon zo goed mogelijk neer te zetten moeten wij zijn ziel zien!

Achtergrond

Irwin Ment ('77) is de vader van vier prachtige kinderen, zijn dochter Malaika en zoons Jonell, Éboué en Na'im. Sinds 1998 leeft hij samen met hun moeder, levensgenieter en moderne dans docente Katinka. Irwin is een naar-binnen-kijker. Neemt verantwoordelijkheid voor zijn eigen leven, gedrag en geluk en helpt anderen graag op weg, door op de weg naar  binnen te wijzen. Hij inspireert om goed te doen en wordt graag geïnspireerd door grootheden die de verandering zijn die ze in de wereld willen zien.

De eerste 25 jaar van zijn leven ontbrak het Irwin aan een stabiele liefdevolle basis. Een fysiek totaal afwezige vader en een emotioneel afwezige moeder leidde tot een intens verlangen en heftige reis om liefde te vinden, welke hij na vele omwegen vond in zichzelf. Irwin deelt hier openhartig over, over zijn ervaringen en ontdekkingen. Hij ervaart inmiddels zoveel liefde in zichzelf dat het overloopt. Waardoor hij door inzicht en ervaring ook anderen de weg naar binnen kan wijzen. Irwin heeft namelijk de gave om te connecten met de authenticiteit van een ander. In zijn aanwezigheid sta je jezelf toe om jezelf te zijn. Hij stelt je zo op je gemak dat alleen jouw echte verhaal, wat jou heeft gemaakt tot uniek persoon, zich manifesteert.

Irwin's missie is om een betere (inner)wereld te creëren, waar iedereen ertoe doet, welkom is en thuiskomt bij zichzelf.


I go into all interviews trying to rid myself of judgement. Judgement is different than a preconceived idea. If you have judgement you cannot get to the truth! Because the person will feel your judgement and therefore pull back. ~ Oprah