Innerviewer

Irwin Ment

Welkom in de wereld van de verbinder, journalist, coach, professioneel luisteraar, spreker en presentator Irwin Ment. Welkom bij de Innerviewer! 

Hier wil je zijn! Dit is het platform waar de essentie puur blijft, het nieuwe platform van 'innerviews'. Innerviews zijn diepte-gesprekken die de ziel van een persoon blootleggen. Irwin Ment is de Innerviewer, jouw ultieme gesprekspartner. Hij heeft de gave om te connecten met de authenticiteit van een ander. In Irwin's aanwezigheid sta je jezelf toe om jezelf te zijn. Hij stelt je zo op je gemak dat jouw echte verhaal, wat jou heeft gemaakt tot uniek persoon, zich manifesteert. Innerview vs interview Tegenwoordig lijkt interviewen een extern proces te zijn geworden, de uitwisseling van woorden tussen twee of meerdere personen op basis van reeds gevormde meningen. Innerviewen daarentegen komt van binnenuit. Gaat dieper. Voorbij oordeel, langs veronderstelling, naar binnen. Het gesprek geeft de vrijheid om te ontdekken hoe de mens een interne conversatie naar buiten voert en daarmee meer toont. De waarheid, wie de persoon écht is!

Irwin Ment is sinds 2001 actief op het gebied van kwalitatief interviewen. In eerste instantie vooral in de media. Tijdens deze ervaring leerde de communicatieve duizendpoot dat de interviews steeds dieper gingen. Irwin wist meteen een connectie te maken met de ziel. En zo veranderde zijn interviewstijl naar een innerviewIrwin kwam erachter dat hij met de gesprekken niet alleen een connectie met de ziel of de ware ik maakte. Maar dat gasten al bij de eerste ontmoeting als andere mensen uit het gesprek kwamen. Onbesproken onderwerpen waren besproken, inzichten vergaard, in een bed van bezieling. Ondanks de media-setting was het effect van de gesprekken te vergelijken met een coachingsessie. De vraag die veel opdrachtgevers Irwin dan ook voorleggen is: Kun jij een innerview afnemen, want om het project of de persoon zo goed mogelijk neer te zetten moeten wij zijn ziel zien!


I go into all interviews trying to rid myself of judgement. Judgement is different than a preconceived idea. If you have judgement you cannot get to the truth! Because the person will feel your judgement and therefore pull back. ~ Oprah