Innerviewer

Innerviews + Massage

JivansMassage_565_0Vanaf maart 2016 komen de invloedrijken ontspannen bij The Innerviewer en zien wij "De Mens achter het succes".

NIEUW in 2016: The Innerviewer, live vanuit Jivan's Massage Rotterdam. Na een ontspannende massage voert diepte-interviewer Irwin Ment verrassend ver-rijkende 1op1 gesprekken (innerviews) met topondernemers, topmanagers, politici, topsporters en artiesten over hun definitie van succesvol Jezelf zijn. Ontdek de mens achter het succes. Hoor het verhaal dat je anders nooit hoort.

Een initiatief van The Innerviewer ism Jivan’s Massage

Doel

Wie ben jij onder je rol, je titel en je image? Doel van het programma is om vooroordelen en aannames te ontkrachten en mensen te verbinden door de menselijke ervaring te belichten achter de aangenomen rol en daarmee verbinding, begrip, empathie en verbondenheid te stimuleren. Innerviewer biedt de invloedrijken, personen die succes behalen maar ook altijd klaarstaan voor anderen, ontspanning en een luisterend oor voor hun levensvragen en ervaringen. Een ontspannen massage + het innerview kado. Een kado dat de gast samen met The Innerviewer uitpakt en vervolgens zelf mag schenken aan een volgende invloedrijke persoonlijkheid, naar eigen keuze.

Innerviews

Innerviews zijn diepte-gesprekken die de ziel van een persoon blootleggen. Tegenwoordig lijkt interviewen vooral een extern proces te zijn geworden, de uitwisseling van woorden op basis van reeds gevormde meningen. Innerviewen daarentegen komt van binnenuit en gaat dieper. Voorbij oordeel, langs veronderstelling, naar binnen. Irwin Ment is The Innerviewer jouw ultieme gesprekspartner. In zijn aanwezigheid sta je jezelf toe om jezelf te zijn. Hij stelt je zo op je gemak dat jouw echte verhaal, wat jou heeft gemaakt tot uniek persoon, zich manifesteert.

De gasten

Niet alleen de redactie maar ook fans, volgers en gasten van The Innerviewer bepalen met welke invloedrijke persoonlijkheid Irwin maandelijks uitpakt! Motiveer en inspireer ons met jouw keuze en misschien innerviewt Irwin de bekende of iets minder bekende invloedrijke persoonlijkheid waarvan jij nieuwsgierig bent naar het echte verhaal. De (internationale) gasten zijn iig altijd personen die we beter willen leren kennen en het kado absoluut waard. Omdat ze iets zeldzaam toevoegen, inspiratie en meerwaarde voor hun omgeving en het meest succesvol henzelf zijn.

Massage

We zijn te gast bij een van Rotterdams hoogst aangeschreven massage salons Jivan’s Massage. En niet alleen maken wij voor Ontspannen bij The Innerviewer gebruik van de idealistische sfeervolle praktijkruimte, ook trakteert eigenaar Rajiv alle gasten persoonlijk op een massage voorafgaand het gesprek. Een kadootje! Jivan's Massage biedt verschillende ontspannende massages aan, persoonlijke aandacht en een goed gevoel staan hier centraal. Ze werken vanuit de holistische gedachte dat lichaam en geest samen gaan. Zo creëer je samen een moment waarin je kan onthaasten en dichter tot jezelf komt.

Kijk voor meer informatie op www.jivansmassage.nl


Mijn ontdekking, de gemene deler in elk interview, iedereen wil zich erkend voelen, in gesprek gevalideerd worden. Is het oke? De vraag die ons allemaal bezighoudt. We willen begrijpen maar vooral begrepen worden, kijken maar vooral gezien worden en als het even kan voor wie we werkelijk zijn. The Innerviewer is ontstaan vanuit deze essentiële menselijke behoefte. Iedereen wil liefde ontvangen, dus ook van een journalist! Mijn missie, nog meer mijn manier van Zijn, journalistiek onvoorwaardelijk geven.   ~ Irwin

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.