Innerviewer

Jezelf op de agenda

9Druk?  druk? Wanneer heb je voor het laatst jezelf op de agenda gezet?

Naast de talloze feestjes en verjaardagen, van anderen, de vele (werk)afspraken en ontmoetingen, helemaal vergeten tijd in te plannen voor jezelf? Herkenbaar?

Het overkomt de besten. Vaak met het beste voornemen volg je een plan om de wereld te verbeteren en komt het erop neer dat iedereen wordt gediend maar jezelf includeren wordt vergeten. Altijd voor anderen klaar staan zonder eerst goed voor jezelf te zorgen heeft een onoverkomelijke werking, je raakt vervreemd van jezelf. Je weet het even niet meer, raakt de weg kwijt, de vut is eruit en de visie vaak zoek, net als het gevoel van Jezelf Zijn.

Wat jij moet weten is dat de wereld ook morgen je hulp nodig heeft en jij dus vandaag alle tijd en energie mag investeren in jezelf. Ben je net terug van vakantie maar nog steeds moe, futloos en gestrest? Gaat maandagochtend de wekker, maar kan je het geluid  dat klinkt als een familie zoemende muggen die het leven uit je zuigen niet uitstaan? Allemaal alarmsignalen die jou erop wijzen dat er steeds-verder-van-jezelf-afstaan-gevaar dreigt. Mijn tip! Herzie je plannen en zet jezelf (terug) op de agenda! En waarom plan je geen ontmoeting met jezelf?

Vergeet niet, jij bent je eigen tijd net zo waard! Gun jezelf de aandacht en tijd. Bij de Innerviewer plan je een conversationele ontmoeting met jezelf, een kadootje aan jezelf. Samen gaan wij in gesprek, op reis (terug) naar de kern van wie je bent, wat voelt als thuiskomen. Oprechte aandacht voor jou. Je voelt je opgelucht, vergaart nieuwe inzichten, nieuwe energie, inspiratie en positiviteit.

Plan de ontmoeting met jezelf. Laat je coachen! Neem vrijblijvend contact op. Lees hier testimonials van geïnnerviewden over hun ervaringen met mijn werkwijze.

Tot jezelf, tot ziens!

Irwin, Innerviewer, Professioneel luisteraar

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.