Innerviewer

Mijn diepste wens is dat we collectief een individueel kijkje naar binnen krijgen, samen opzoek gaan naar antwoorden en daarbij elkaar de moeilijke vragen durven stellen. Op reis naar de betekenis van wie we zijn, wat ons verbindt en met welk doel? 

Ik geloof namelijk dat de antwoorden veel dichterbij zijn dan we denken, maar te vaak voorbijgaan aan de meest logische bron, dat ben Jij! Dat ben ik! Ik heb ervaren dat de sleutel van het ontdekken van onze grootste potentie in onze verhalen zit, onze (levens)ervaringen. En dát durven delen, leren van die verhalen, van elkaar, onze successen, maar ook de pijn en struggles (de reis), het antwoord is!

Ben jij eraan toe?

Jouw Ă©chte verhaal delen of simpelweg luisteren en geĂŻnspireerd raken door de verhalen van anderen? 

Bezoek dan op zondag 24 maart mijn nieuwe talkshow The INNERviewer Show

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.