Innerviewer

Dit is Éboué. Onze zoon. We noemen hem 'Little Innerviewer' Éboué is 10 jaar oud en heeft een wens. Hij vindt het super interessant wat zijn vader doet. Nadat hij in 2019 een van mijn shows had bezocht en voor het eerst op het podium mocht staan had hij de smaak helemaal te pakken. Hij volgt nauwlettend wat ik doe en doet alles na. Op deze foto ben ik te zien als gast in zijn mini talkshow. Te schattig! In de kamer had hij de setting van de INNERviewer Show exact nagebouwd en mocht ik voor de verandering zijn vragen beantwoorden. Zegt ie gisteravond plots tegen me: Pap ik zou graag een keertje er naast willen zitten tijdens een zoom innerview. Ok. Ik vraag hem wie hij zou willen innerviewen en waarover het mag gaan? Nadat hij er even over heeft nagedacht zegt hij... Ik weet niet wie papa, maar zouden we het kunnen hebben over SCHEIDEN? Het is niet raar dat hij dit onderwerp kiest. Op het moment gaan twee hele goede vrienden van ons door een moeilijke periode. Ze gaan na jaren huwelijk uit elkaar en zitten middenin een scheiding. Onze kinderen waren daar altijd kind aan huis. Een hele nauwe band. Dus dit heeft impact. En Éboué zit met vragen. Hij vraagt aan mij of dit wel een goed onderwerp is? Waarop ik hem complimenteer. Dit is een geweldig onderwerp! Een écht Innerviewer onderwerp. Omdat het altijd persoonlijk en dichtbij het hart is. Ik snap dus heel goed dat jij daar vragen over hebt. En ik denk ook een heleboel andere kinderen en volwassenen. Goed om erover te praten. Dus laten we innerviewen! Samen! Ik wil dus een gezamenlijk zoom innerview doen, met mijn tienjarige zoon, over scheiden. Maar we hebben dan natuurlijk wel een gast nodig, een ervaringsdeskundige. Bij voorkeur iemand die zelf een scheiding heeft meegemaakt en daarover (op kindniveau) kan en wil praten.

Wie helpt ons informeren en inspireren én de wens van mijn zoon uitkomen?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.