Innerviewer

Mens achter de rol

"Can you see me? Can you hear me? Does anything I say mean anything to you?" ~ Oprah. Achter het masker snakt iedereen naar erkenning, het intens verlangen om gezien en gehoord te worden! De Innerviewer serie MENS ACHTER DE ROL beantwoordt aan deze primaire behoefte door in beeld te brengen wie er schuilgaat achter "de leerling", "de patiënt", "de religieuze", "de werknemer", "de manager" e.d.


Innerviewer Irwin Ment en Present Pictures gaan op ontdekkingstocht, een reis achter 'de vermoedelijke' mens en komen binnen bij Nederlandse bedrijven en maatschappelijke instellingen om bloot te leggen wie jouw medemens werkelijk is en dus wat er werkelijk speelt. Doel van deze serie is om vooroordelen en aannames te ontkrachten en mensen te verbinden door de menselijke ervaring te belichten achter de aangenomen rol en daarmee verbinding, begrip, empathie en verbondenheid te stimuleren.


Voor jou
De innerviews zijn voor je medemens een moment van oprechte & totale aandacht. Echt gezien en gehoord worden creëert het effect van vertrouwen en openheid. Nieuw inzicht voor jezelf, overzicht voor de groep en meer begrip voor de ander. Onbesproken gedachten, meningen en wensen worden naar de oppervlakte gehaald en bespreekbaar. Maak kennis met de werkelijke doelen, visies en de vaak onzichtbare ware persoonlijkheid en talenten. Voor jou een expressie van je Ware Zelf. De serie maakt de mens (achter de rol) zichtbaar en inspireert om het beste in jezelf en elkaar naar boven te halen.

Voor bedrijven
Een integere en waardevolle manier om informatie van binnenuit de organisatie te verkrijgen over het welzijn van medewerkers en deze om te zetten naar een werkbare werkvloer. De korte docu-film kan worden ingezet als bedrijfsfilm voor zowel intern gebruik (werknemers) als extern gebruik (youtube, website, etc) om de communicatie naar de doelgroep als bewijs van transparantie en authenticiteit te versterken. Eveneens is de film bij uitstek geschikt voor presentaties tijdens netwerkmeetings, seminars, congressen maar ook bij evaluaties en functioneringsgesprekken. De Mens achter de rol serie presenteert echtheid!

Meedoen?
De Innerviewer creëert voor jou en jouw organisatie een omgeving waar de ziel een zetel krijgt. Waar je zichtbaar wordt. Wie ben jij nu ECHT en wat heb jij met ons te delen? De cruciale vragen om de mens achter ons beeld ervan te ervaren. Een kado van mens tot mens. Een kado waarmee Irwin de tijd wil nemen je te leren kennen en vooral waarin jij de tijd mag nemen te zijn wie je werkelijk bent. Draag jij jouw organisatie een warm hart toe? Hecht je groot belang aan meer openheid en authenticiteit op de leer en werkvloer? Wil jij collega's écht leren kennen en bovendien gezien worden voor wie je werkelijk bent?

Meld je aan! Stuur ons een mail waarin je omschrijft waarom jouw organisatie de geschikte organisatie is voor onze serie en vraag naar de spelregels.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.