Innerviewer

Ontspannen gastheer

j9D2-VZBMaak kennis met Rajiv Bhagwanbali ontspannen gastheer voor Ontspannen bij The Innerviewer

Rajiv is de uiterst vriendelijke eigenaar van Jivan's Massage salon, zo’n persoon bij wie je aanklopt wanneer het weer even tijd is voor jezelf. Met meer dan tien jaar ervaring als gerenommeerd masseur weet hij als geen ander wat jouw lijf nodig heeft om te ontspannen. Na zijn studie fysiotherapie ontwikkelde hij zijn inmiddels signature fysiomassage-techniek die bezoekers van zijn salon laat kennismaken met de rustgevende kracht van ontspanning.

Rajiv’s Aziatische achtergrond en het feit dat hij zoon is van een Pandit (Hindoepriester) voegt ook een spirituele dimensie toe aan zijn praktijk. Jivan’s is de plek voor ontspanning. Je kunt er terecht voor nagenoeg alle massagetypen, therapeutisch verantwoorde en intuïtieve behandelingen. En Rajiv is de persoon bij wie je dichter komt tot jezelf, waardoor je meer in contact staat met wat je voelt en uiteindelijk wie je bent.


Voor Ontspannen bij The Innerviewer maken wij vanaf 31 maart niet alleen gebruik van Jivan's sfeervolle praktijkruimte, ook trakteert Rajiv alle gasten (voorafgaand hun diepte-gesprek met vriend en innerviewer Irwin Ment) persoonlijk op een ontspannende massage. Een cadeautje!


Belangrijke informatie | Jivan's werkt op basis van amandelolie, een massageolie die door een ieder als zeer prettig wordt ervaren. Bij eventuele relevante medische klachten of huidaandoeningen zoals huidallergieën, of bij het gebruik van medicatie zoals bloeddrukverlagende middelen of pijnstillers, overleg dan altijd eerst met een arts en de masseur. Bij ernstige griep of koorts kan er helaas geen massage plaatsvinden.


Meer informatie en veelgestelde vragen (FAQ) www.jivansmassage.nl

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.