Innerviewer

Ken je dat gevoel? Je bezoekt het zoveelste netwerkevent. Je hebt een missie, uit je comfort zone knallen! Jezelf zoveel mogelijk laten zien, meer zichtbaar zijn en relevant. Je dienst of product, zelfs persoonlijke groei, hangt ervan af. Je hoopt op minstens één goede connectie.

Maar de dag voor het evenement slaat de paniek toe. Visitekaartjes!? Zijn deze wel representatief genoeg? Geen tijd om nieuwe te maken. Op naar het event. Er hangt een gespannen sfeer. Veel mensen, maar niemand lijkt echt aanwezig. Druk in het hoofd. Denken ze aan hetzelfde? Champagne, bier en lauwe bitterballen. Dit is wat je ziet. Lopende band werk. Hap slik weg. Een gesprekje hier, een gesprekje daar. En op naar de volgende. Robots lijken het. Jij wordt er wat ongemakkelijk van, maar verschijnt wel op de radar. Gespot! Ojee daar zul je het hebben, komt de eerste op je af... En, wat doe jij?, vraagt de vreemdeling. Met de bitterballen pulkend tussen je tanden en onzekerheid draaiend in je maag proest je er een paar zinnen uit. Ow oke, interessant, klinkt de reactie. Geef maar je kaartje! En weg is ie. Zal hij bellen?
Een twijfelachtige netwerkavond passeert. Je wilde erbij horen. Nou dat is geslaagd. Maar heb je de connectie gemaakt, jezelf echt laten zien? Of voelde het toch een beetje als het verloren schaap tussen de kudde!
Herkenbaar? Wat nou als er een plek is om te netwerken waar je op voorhand weet dat je er jezelf mag zijn? Waar niet het oordeel regeert maar (opr)echte gesprekken en waar authentiek menselijkheid verbindt? Wat nou als het onnodig zenuwslopend netwerk proces anders kan, omdat jij er anders in staat, als het visitekaartje van je hart en de eigenaar van jouw verhaal! Een platform om te delen, verdiende rust voor het hoofd, de plek voor een hartconnectie en een stevige knuffel ipv een slappe handdruk. Wat nou als je je een keer niet anders hoeft voor te doen? Wat nou als ik je zeg dat dit allemaal mogelijk is op 20 oktober en daarna elke maand, waar jij welkom bent, bij jezelf, bij de nieuwe ontmoetingsplek, talkshow meets netwerk event Innerviewer "The Show"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.