Innerviewer

Op tv komen

Ik hoop ooit eens op tv te komen! Maar mijn waarom zal je verbazen. Niet zozeer omdat ik beroemd wil worden, niet omdat ik graag de status van BN'er geniet, al heeft het vast een riant aantal voordelen, niet omdat ik op het grootste podium miljoenen de les wil lezen. Daar is het mij allemaal niet om te doen. Ik wil op de televisie omdat ik weet dat er op dit moment talloze inspiratoren in Nederland ongezien door het leven gaan, in de schaduw verblijven. Die het verdienen in het licht te staan. Bijzonder inspirerende vanuit het hart ondernemende mensen die de huidige talkshows en praatprogramma's mijden omdat zij deze als 'onveilig' beschouwen om daar hun verhaal te doen. Het oordeel regeert en dat ligt niet lekker bij de persoon die zoveel heeft gegeven in zijn of haar leven, veel getrotseerd en doorstaan, om de levenslessen binnen enkele minuten spreektijd gereduceerd te zien worden tot een hoopje amusement. Deze personen verdienen meer, verdienen het gezien en gehoord te worden door programmamaker, redactie en gespreksleider op een manier dat hun verhaal complimenteert, vervolmaakt. Hun verhalen kunnen ons namelijk helpen, helen, laten ons meer van onszelf zien, hoe wij ons verbinden, op zielniveau. Hun verhalen geven jou en mij toestemming het leven VOL te leven. Verhalen waarvan als je het hoort, het diep raakt en duidelijk wordt dat de beste versie van jezelf leven nog de enige optie is. Verhalen die een golf van positieve verandering meevoeren. Naar de maatschappij, naar de samenleving, naar onze gezinnen, onze relaties en het allemaal (h)echter en sterker, meer samen, maakt. Ik gun iedereen deze ervaring en weet dat ik geboren ben deze mensen en hun verhalen het podium te bieden, door het veilig te maken, echt te luisteren. The Innerviewer Show op de televisie. Waar mag ik tekenen?

“The Show”

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.