Innerviewer

HET IS AF!!! DE DOCUMENTAIRE IS AF!

OMG! Kan niet wachten om jullie het resultaat te laten zien. Deze week is het precies een jaar geleden dat inmiddels vriend en rechterhand Orlando Marcus in Londen oog in oog stond met een van 's werelds grootste motivational speakers Dr. Eric Thomas. Ik was erbij en legde de emotionele ontmoeting met zijn idool vast! De documentaire is uiteindelijk een portret geworden van deze jonge ondernemer en winkeleigenaar die door zijn levenshouding van dankbaarheid een voorbeeld en inspiratie is voor velen. 

Met ongelofelijk veel trots presenteren wij "Attitude of Gratitude - the roadtrip documentary". We zijn totaal door het dolle heen van het resultaat waardoor spontaan is besloten een officiële première avond te organiseren, tevens een gezellig avondje uit. De datum is inmiddels geprikt en de locatie bekend.

KINO bioscoop
Gouvernestraat 129-133 Rotterdam
Zondag 8 oktober
20:00 - 22:00uur

Ben jij fan van de INNERviewer of MacDaddy Rotterdam, inspiratiezoeker of een gezellig-avondje-uit-stapper en wil jij bij de première zijn? Bestel dan hier de kaarten!

Tijdig bestellen is belangrijk! Omdat we dan weten dat je komt, maar ook omdat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn.

Een jaar lang hebben we eraan gewerkt. Bloed zweet en tranen. Het werd onmogelijk geacht. Maar het is af en staat klaar om te inspireren. Het bewijs is geleverd, een levenshouding van dankbaarheid loont! Komt het zien! Zondag 8 oktober in KINO bioscoop Rotterdam.

*Attitude of Gratitude - the roadtrip documentary*

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.