Innerviewer

Realtalk...

Wanneer het even moeilijk wordt, zoals ook ik het nu ervaar pff (ik ga online zeker niet doen alsof alles altijd koek en ei is) denk ik weleens, ik wil niet worden als al die mensen die opgeven en einde van de rit met spijt terugkijken op een leven half geleefd!

Dan denk ik aan mijn talentvolle vader die met zijn kwaliteiten zoveel meer voor de mensheid had kunnen betekenen, waaronder zijn eigen kinderen!! Ik denk aan mams. De lieve ziel. Het was haar tijd. Maar wauw, met haar spirituele gave had er zoveel meer ingezeten!!

Als ik hier aan denk geeft het mij kracht. En ben ik dankbaar. Want ik weet wat ik wil. Ook wat ik PERTINENT niet wil!!! Zoveel hebben hun beide levens mij geleerd. Maar eerlijk is eerlijk, soms weet je even niet hoe het moet, hoe verder, wat te doen om vooruit te komen. Soms sta je even alleen. Zijn er geen leermeesters of voorbeeldfiguren on call. Moet je het toch even zelf uitzoeken. En dat is best eng. Maar het is oke. Als je maar blijft stappen. Follow your feet. Dit is wat ik doe. Dan wordt het je misschien soms allemaal even teveel en wil je je bewijzen, met een veel te zware last en druk op je schouders als gevolg. Dit is het teken dat je de rust moet opzoeken en weer moet vertrouwen.

Dit is mijn weg. Misschien ook de jouwe. F*cking zwaar soms, lang en moeilijk. Maar wie zijn wij om te klagen (af en toe is wel fijn hoor! Gewoon doen haha lekker mens zijn) maar niet te lang! Blijf hopen en geloven. Én vooral doorstappen, doorpakken! Beweeg naar je dromen en doelen toe. Als je maar doorgaat. Want Life is to short but also to beautiful and precious to have come just half the way.

#irwinment #innerviewer #connectingpeople #sharingstories #changinglives

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.