Innerviewer

Tijdens de derde editie van The INNERviewer Show staat het onderwerp Polyamorie centraal. Polyamorie staat voor een levenswijze waarin men open staat voor het gelijktijdig hebben van meer dan één liefdesrelatie, waarbij ook ruimte is voor seksualiteit op de voorwaarde dat het gebeurt in openheid en eerlijkheid en met medeweten en instemming van alle betrokkenen.

Maar terwijl de wat meer bekende monogame relatie doorgaans de norm vormt is er minder bekend en wordt er minder gesproken over het bestaan en leven van personen in gelijktijdige meervoudige liefderelaties. Op mijn pad ontmoette ik een aantal moedige personen die besloten ondanks angst en twijfel hier open over te zijn. Zodat mensen kunnen zien dat het gewoon kan. Dat je van meerdere mensen mag houden. Zo lang je dat maar eerlijk en met respect naar elkaar toe doet.

Hun inspirerende verhalen zullen ons nieuwe verhelderende inzichten brengen over de liefde en diepe verlangens, en doen realiseren dat er meer is dan het monogame standaard-plaatje. En dat je vrij bent om te kiezen wat bij jou past. Want iedereen (niemand uitgezonderd) hunkert naar liefde! en is op zoek naar de betekenis van wat dat precies inhoudt. Om van jezelf en de ander te houden.

Thema:
'Polyamorie: Mijn leven met meer dan één liefdespartner'

Host:
Irwin Ment "The INNERviewer"

Gasten:
Maaike van Steenis - ervaringsdeskundige, coach & trainer. Leert kunstenaars en creatieve ondernemers hoe zij meer waarde creëren en verdienen met hun werk.

Vanessa Dijksterhuis - ervaringsdeskundige, ontwikkelingscoach in relatie dynamieken en zelfliefde.

Overheerlijke warme hapjes:
Door Zuster Sophie

Kaarten 17,50 p.p. (inclusief de warme hapjes!) HIER

LET OP! Er worden opnames gemaakt en vanwege de intieme setting zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

The INNERviewer
Connecting people | Sharing Stories | Changing Lives

Jij bent van harte welkom!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.