Innerviewer

Irwin Ment presenteert "The INNERviewer Show"

Op zondag 9 februari vindt hét talkshow-event met hart plaats bij CAPSLOC in Capelle aan den IJssel. Dé ontmoetingsplek voor een écht goed gesprek. Gezellig, intiem en spannend. Voor een nieuwe ontmoeting met elkaar maar ook met jezelf. Met een hapje en drankje erbij en bezielde entertainment. Een podium waarop mensen blootgeven. Hun diepste verhalen en verlangens schitteren en raken.


The INNERviewer interviews zijn bij uitstek een leerzame en helende - innerlijke - beleving. Voor gasten en publiek die de roep van binnen herkennen en gehoor geven aan de thema's van het hart. Zo’n event waarbij de vragen opborrelen en het antwoord leeft, waardoor je achteraf zegt, ik wist het, hier moest ik bij zijn!

Valentijn editie ♥
*Liefde: de keerzijde*

In februari is het dé tijd van het jaar. Feest. Dan vieren wij de liefde. Maar hoewel het aan de buitenkant vaak alles mooi lijkt is achter de voordeur niet alles vlindertjes en blijheid. Vaker dan we het willen is er GEDOE in de relatie. Worden er scheidingen aangevraagd, dreigt een verkering uit te gaan en een over datum vrijgezellen bestaan? Wie kent het niet!

Ja, ook dát gebeurt rond Valentijn. Tijd om met z'n allen daar eens flink eerlijk en open over naar binnen te reiken en naar buiten te treden. Met ervaringsdeskundigen Caroline Franssen (relatietherapeut), Tanja van den Broek (paragnost), Leontien van den Berg (ondernemer en coach) en Marco Verveer (partner van Leontien en coach)

Op 9 februari tijdens The INNERviewer Show ed. #6 in gesprek met deze bijzondere gasten en met jou over de KEERZIJDE VAN DE LIEFDE.

Tickets koop je hier
E17,50 early bird (tijdelijk)
E22,50 regular
E25,00 deur

*Inclusief eet bewust warme maaltijd!

Let op!
Tijdens dit evenement worden opnames gemaakt.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.