Innerviewer

Irwin Ment presenteert "The INNERviewer Show"

Op zondag 5 april vindt hét talkshow-event met hart plaats bij CAPSLOC in Capelle aan den IJssel. Dé ontmoetingsplek voor een écht goed gesprek. Gezellig, intiem en spannend. Voor een nieuwe ontmoeting met elkaar maar ook met jezelf. Met een hapje en drankje erbij en bezielde entertainment. Een podium waarop mensen blootgeven. Hun diepste verhalen en verlangens schitteren en raken.

The INNERviewer interviews zijn bij uitstek een leerzame en helende - innerlijke - beleving. Voor gasten en publiek die de roep van binnen herkennen en gehoor geven aan de thema's van het hart. Zo’n event waarbij de vragen opborrelen en het antwoord leeft, waardoor je achteraf zegt, ik wist het, hier moest ik bij zijn!

NARCISME
*Van gebroken zijn naar breken met de macht*

Misschien zit je in een intense relatie die een destructieve uitwerking heeft op jou. Voel je je gevangen terwijl je je afvraagt: wat heb ik nou eigenlijk gedaan? Heb je het gevoel nog maar een schim van jezelf te zijn en vraag je je af hoe dat komt? Voel je je krachteloos en machteloos gemaakt? Minder belangrijk dan de ander?

De kans is groot dat je de narcist hebt ontmoet!

Tijdens deze editie van The INNERviewer Show praten wij openhartig over narcisme en de gevolgen van het leven met een narcist. Wat is narcisme? Hoe of waaraan herken je het? Wat zijn de alarmbellen? Of... Hoort het bij de menselijke natuur, is het aangeboren of aangeleerd gedrag? Verdient een narcist liefde? Scheiden van een narcist, wat staat je allemaal te wachten?

EROVER PRATEN
*Dit is een belangrijk thema en mogen we niet negeren!*

In gesprek met ervaringsdeskundigen en professionals praat Irwin over de impact van manipulatie, isolatie en geweld binnen onze relaties en hoe we ons daartegen kunnen bewapenen!
Hoe breek je met narcisme en pak je controle over je leven terug?! De ervaringsverhalen en deskundigheid hoor je hier!

Want leven met een narcist zet namelijk je wereld compleet op z'n kop. Het komt overal voor! In liefdesrelaties, de opvoeding, in de beste gezinnen en families.

Let's talk the journey withIN @ The INNERviewer Show

*Binnenkort maken wij de namen van onze gasten bekend!*

Tickets:
E17,50 early bird (tijdelijk)
E22,50 regular
E25,00 deur

*Inclusief eet bewust warme maaltijd!

KLIK HIER VOOR TICKETS

Let op!
Tijdens dit evenement worden opnames gemaakt.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.