Innerviewer

Deze tweede editie wordt speciaal, vanwege het thema dat voor iedereen nu of later wel héél dichtbij komt Leven met de Dood
Persoonlijk ook voor mij vanwege het overlijden van mijn moeder vorig jaar waarna het leven plotseling nóg meer betekenis kreeg.
Ik sta niet alleen! De dood fascineert, verbindt, maar boezemt ook angst in, confronteert ons met onze sterfelijkheid en het grote verdriet. En dat allemaal terwijl het eigenlijk de 'normaalste' gebeurtenis van de wereld is. Ik wist dat ik hier een show over moest doen!

Mijn gasten voor deze editie zijn zoals altijd ervaringsdeskundigen die hun persoonlijke verhalen verweven met het thema openhartig wensen te delen. Ik stel ze met trots aan je voor…

Judith Webber
Wakkerschudder & Motiverende Spreker over authenticiteit

Judith verloor vorig jaar haar moeder aan uitgezaaide borstkanker. In nagedachtenis van haar lieve moeder Stella lanceert Judith 5 mei aanstaande Lancering Miracles by Stella. Een 100% pure verzorgingslijn gestart door haar moeder, voortgezet door Judith en Celesta.

Imro Jr Ritfeld
Vader, inspirator & talkshow host

Imro overkwam wat geen enkele ouder wil meemaken! De ergste nachtmerrie van elke vader en moeder. Bericht ontvangen dat je achtjarige dochter plotseling is overleden. Een verkeersongeluk met dodelijk afloop. Hoe pak je je leven weer op? Imro's verhaal zal jou inspireren!

Sarah Grosman
Transformatie & Innerlijk Kind coach

Toen Sarah 3 mnd oud was, is zij afgestaan en geadopteerd. Ze had geen makkelijk leven. Sarah verloor haar biologische moeder voordat ze de kans kreeg haar te ontmoeten, met meerdere burn-outs en depressies als gevolg. Haar leven veranderde door in verbinding te komen met het innerlijk kind.

*Deze speciale editie van The INNERviewer Show is voor iedereen die een dierbare is kwijtgeraakt of met verhalen en vragen zit over de dood en het leven daaromheen.

In de pauze eten we samen en er is altijd iemand om mee te praten. We sluiten af met een healing meditatie begeleid door Sarah Grosman.

Je bent zondag 19 mei van harte welkom bij CAPSLOC Capelle aan den IJssel! Mis dit niet en haal tijdig je tickets hier

#irwinment #innerviewer #theinnerviewershow #capsloc #connectingpeople #sharingstories #changinglives

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.