Innerviewer

The INNERviewer Show
Met speciale gast Katinka Sedney

Zondag 24 maart in CAPSLOC Capelle aan den IJssel de eerste editie. Met als thema 'HET GEHEIM VAN EEN EEUWIGDURENDE RELATIE'. Te gast zijn drie onwijs toffe #powerkoppels waarvan de namen volgende week bekend worden gemaakt! Voor deze eerste show wilde ik perse verhalen van koppels die door de storm zijn gegaan, niet ten onder, maar juist sterker en samen gegroeid, een krachtig team.

Deze show is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar- en met prangende vragen zitten over liefde, vertrouwen, intimiteit en communicatie. Jouw missie is om samen te groeien in de liefde. Onze gasten zijn ervaringsdeskundigen en inmiddels #powerkoppels klaar om hierover hun verhaal te doen, om jou en mij te inspireren.

*PRIMEUR

Ik heb Katinka, mijn levenspartner (21 jaar samen), gevraagd als eregast! Samen delen wij openhartig ons succesverhaal, waarin falen, angsten en groeipijnen, maar ook onvoorwaardelijke liefde en steun ervoor hebben gezorgd dat de fundering waarop onze liefde is gebouwd staat als een huis. Wij hebben nog nooit samen als koppel het podium betreden. Best spannend! Maar we doen het! Omdat wij geloven dat ons verhaal anderen kan helpen!

Vanwege de persoonlijke en intieme setting zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kaarten 17,50 euro bestel je hier

The INNERviewer Show
CAPSLOC Capelle
Zon 24 maart

16 - 19u

Meer informatie over de show hier

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.