Innerviewer

“The Show”

Een verbinder van mensen de Innerviewer ziet jou zoals je bent

The Innerviewer Show is een maandelijkse talkshow meets netwerk event concept, gehouden in cultuurpodium CAPSLOC en gepresenteerd door Irwin "The Innerviewer" Ment.

De show is bedoeld als platform om te inspireren, om mensen aan te moedigen de beste versie van zichzelf te creëren. Hier waar kwetsbaarheid als kracht wordt verwelkomd ontmoeten inspirerende personen en de zoekende mens elkaar in een uitwisseling van levensverhalen en lessen.

De show is gebaseerd op Irwin’s visie en levensstijl innerview ‘neem altijd eerst een kijkje naar binnen’. Zelfverantwoordelijkheid, dit is zijn uitnodiging aan anderen, zijn manier om bij te dragen aan een mooiere (inner) wereld. Irwin is naast begaafd interviewer en coach een echte Waarmaker, zag al talloze kleine en grote dromen in vervulling gaan. Maar net als zijn publiek is hij nog altijd zoekend naar het benutten van zijn grootste potentie. Er zit meer in! Voor de altijd leergierige gespreksleider is de show dan ook een persoonlijke zoektocht naar ultieme ontwikkeling, inspiratie en kennis, welke hij ook uit de levenservaringen van zijn gasten hoopt te onttrekken.

De show zal een scala aan taboedoorbrekende gasten, onderwerpen en actuele thema's voortbrengen. Erop gericht veel persoonlijke ontwikkeling los te maken en in het hart te raken. Elke gast wordt daarom zorgvuldig uitgekozen vanwege haar of zijn vermogen om het verschil te maken en dit bij het publiek aan te wakkeren. Irwin's talkshow onderscheid zich door authentiek verhaalvertelling en coaching als ultieme leerles in te zetten. Bezoekers van de show met persoonlijke levensdoelen worden namelijk niet alleen getrakteerd op mooie verhalen, maar krijgen vooral belangrijke gedetailleerde levenservaring voorgeschoteld. Inspirerende voorbeelden uit de praktijk, van uitdaging tot succes, welke realistische mogelijkheden laten zien en handvatten bieden. 

Elke maand staat een bijzondere gast of thema centraal. Gasten van de Innerviewer Show zijn Waarmakers met een hands-on mentaliteit, experts, zeer effectief en succesvol op hun gebied. Maar tijdens de show delen ze niet alleen waar ze goed in zijn of wat ze hebben bereikt. Vooral het waarom achter hun passie en Doen-mentaliteit komt aan het licht. Wat er voorafging aan het succes, de soms harde werkelijkheid en pijnlijke leerlessen. De reis ernaartoe. Door publiekelijk openhartig en gedetailleerd te praten over de levensreis (sommige gasten voor de eerste keer) leert niet alleen het publiek maar ook de gast iets nieuws over zichzelf. Dit wordt mogelijk gemaakt omdat Irwin's integer innerviewen een context creëert waarin het veilig is om te delen. Een vertrouwde omgeving, om de ziel bloot te leggen, om écht gezien en gehoord te worden.

Aan Innerviewer "The Show" worden de bekende showelementen toegevoegd. Met veel interactie, betekenisvolle entertainment en netwerkmogelijkheden. Tijdens de pauze samen eten en netwerken. Ook direct na de show is er gelegenheid tot elkaar informeel ontmoeten in een persoonlijke uitwisseling, door de mens te leren kennen achter de missie, dienst of het product. Door een echte connectie te maken. Aan de hand van Wie je bent en Wie je wilt zijn.

Bezoekers kunnen zich ook tijdens enkele edities aanmelden voor de After Show Q&A. Een unieke kans voor een select groepje. Persoonlijke en gespecialiseerde aandacht van Irwin en zijn gast over het thema. In deze intieme aftershow innerview-sessie wordt jou zeer effectieve inspiratie en tools aangereikt om direct verantwoordelijkheid te nemen en aan de slag te gaan met de start van het Waarmaken.

LET OP! De show wordt opgenomen, waarvan de beelden gedeeld op Sociale Media.

De Kickoff is op zaterdag 20 oktober 2018! Tickets hier