Innerviewer

“The Show”

Connecting people sharing stories changing lives

Meester interviewer Irwin Ment wil met zijn talkshow The INNERviewer maar één ding, antwoorden op de belangrijkste levensvragen! 

Irwin is opzoek. Zijn honger naar meer diepgang en echtheid groeit. Hij blijkt niet de enige. In zijn jaren werkzaam als journalist en tijdens de vele interviews merkte Irwin een vergelijkbare behoefte bij de geïnterviewden. De gesprekken gingen dieper, voorbij het oordeel, steeds vaker over wie de persoon écht zijn, wie er tevoorschijn komt wanneer het masker afgaat! Hij merkte dat niet alleen de mening-mens maar nog veel meer onze authentieke zelf zich gezien wil voelen. En zo veranderde zijn interview stijl naar een innerview.

The INNERviewer bij CAPSLOC is dé ontmoetingsplek voor een écht goed gesprek. Gezellig, intiem en spannend. Voor een nieuwe ontmoeting met elkaar maar ook met jezelf. Met een hapje en drankje erbij en bezielde entertainment. Een podium waarop mensen blootgeven. Waarop hun diepste verhalen en verlangens schitteren en ons raken. The INNERviewer interviews zijn bij uitstek een leerzame en helende - innerlijke - beleving. Voor gasten en publiek die de roep van binnen herkennen en gehoor geven aan het hart: daar waarin de vragen opborrelen en het antwoord leeft.

Zo’n event waarbij je achteraf zegt, ik wist het, hier moest ik bij zijn.


Te gast bij The INNERviewer zijn BNers (Bijzondere Nederlanders) ervaringsdeskundigen in het naar-binnen-kijken.

Gasten

Neem je notitieboekje mee. Bereid je voor op heel wat Aha-momenten. Onze BN'ers (Bijzondere Nederlanders) hebben het ontdekt, een doorbraak in eigen leven en een passie om anderen te helpen. In gesprek met Irwin delen ze openhartig hun verhaal. Niet alleen vertellen zij wat ze doen, waar ze goed in zijn of welke successen zijn behaald. Vooral het Waarom? achter hun roeping, de belangrijke en essentiële details. Wat er voorafging aan het succes, de soms harde werkelijkheid, de obstakels en pijnlijke leerlessen. Verhalen voor een moment van reflectie op onze eigen levens. De reis naar binnen! Door publiekelijk en openhartig te praten over de levensreis (sommige gasten voor de eerste keer) leert publiek én gast, iets nieuws over zichzelf, dat helend is, dat groei is. Als ambassadeurs van The INNERviewer inspireren en motiveren onze gasten het publiek op zoek te gaan naar hun eigen stem, hun eigen verhaal en verantwoordelijkheid.

Irwin schuwt
geen controversiële
onderwerpen. Zijn vermogen
om oordeelloos te luisteren
maakt het mogelijk voor
geïnterviewden om
veilig te delen.

Thema's

De show zal een scala aan taboedoorbrekende onderwerpen en thema's voortbrengen en behandelen die de essentie en daarom diep in het hart raken. Irwin en zijn team creëren een veilige en vertrouwde omgeving om te delen. Delen is helen. Taboe en onbespreekbaar zijn juist aanleiding om het gesprek verdiepend aan te gaan. De meest waardevolle lessen uit onze opvoeding, taal, maatschappij, cultuur en (persoonlijke) relaties staan op de agenda en worden besproken middels het innerview. The INNERviewer kiest zijn thema's dichtbij huis. Onderwerpen gegrepen uit persoonlijke levenservaringen. Ook de volgers en bezoekers van de show dragen deze onderwerpen aan. Wat er leeft, wat er écht speelt, waaraan we niet voorbij mogen gaan. Deze onderwerpen en daarbijbehorende belangrijkste vragen staan tijdens elke show centraal. Ingeleid door Irwin met een altijd positiviteit houding, met liefde en respect voor de andersdenkende-mens, verhaalverteller en toehoorder.

Er zijn altijd helden die hun verhaal willen delen. Je komt plotseling tot besef dat jouw levensles ook een aha-moment kan zijn voor een ander.

Spreken

Er zijn altijd helden die hun verhaal willen delen. Je wilt anderen helpen, maar ook iets in jezelf helen of overwinnen, uit je comfort zone stappen bijvoorbeeld. Plotseling kom je tot besef dat jouw levensles ook een reflectie kan zijn voor een ander. In 1op1 gesprekken of in kleine groepjes rolt jouw verhaal verrassend makkelijk van de tong. Met impact. Je raakt mensen én jezelf. Omdat wat je vertelt écht is, eerlijk en doorleefd. Het leidt bovendien tot nieuwe inzichten on the spot. Durf jij te zeggen waar anderen in het hoofd over blijven malen? Werkt jouw moed aanstekelijk? Ben jij op zoek naar een podium om anderen te helpen en tegelijk je eigen angsten om voor een groep te spreken overwinnen? Win/win. Voor The INNERviewer Show zijn wij opzoek naar Sprekers die durven, verhalen van ervaringsdeskundigen waarin kwetsbaarheid en kracht hand in hand gaan. De intieme setting van de show en een openhartig publiek lenen zich uitstekend om jouw verhaal te verwelkomen en zichtbaar te zijn.

Spreken tijdens The INNERviewer event? Stuur een voicebericht en raak ons met je verhaal. Neem contact op via info@irwinment.nl. 


Irwin Ment
"The INNERviewer"

Irwin

Mijn diepste wens is dat we collectief een persoonlijke inkijk in onze ervaring krijgen. Samen opzoek gaan naar antwoorden en daarbij elkaar de moeilijke vragen durven stellen. Op reis naar de betekenis van wie we zijn, wat ons verbindt en met welk doel? Ik geloof namelijk dat de antwoorden veel dichterbij zijn dan we denken, maar dat we te vaak voorbijgaan aan de meest logische bron... Dat ben Jij! Dat ben ik! Zo heb ik ervaren dat de sleutel van het her-ontdekken van onze grootste potentie in onze verhalen zit, onze (levens)ervaringen. En dát durven delen, de pijn, de struggle, de reis, persoonlijk succes en geluk... Erover in gesprek gaan. Dát is het antwoord!

To INNERview is to create a better world where your inner self is allowed to manifest. ~ Irwin Ment

Let op!
Tijdens dit evenement worden opnames gemaakt.