Innerviewer

Tijd voor Jou

In een tijd waar de minuten voorbij razen, er weinig tijd is om even voor elkaar te gaan zitten, het hele verhaal te horen, de mens achter het beeld te ontdekken, creëert Irwin Ment The INNERviewer een omgeving waar de ziel een zetel krijgt. Waar je zichtbaar wordt. Wie ben jij nu ECHT en wat heb jij met ons te delen? De cruciale vragen om de mens achter ons beeld te ervaren. Een kado van mens tot mens. Een kado waarmee ik de tijd wil nemen je te leren kennen en vooral waarin jij de tijd mag nemen te zijn wie je werkelijk bent.

Tijd voor Jou is een persoonlijke 1op1 met Irwin. Een praat en luister sessie, van hart tot hart. (Geen coaching!) Irwin luistert écht. Empatisch. Verbindend. Met de intentie om te begrijpen en bekrachtigen. De sessie met Irwin geeft nieuwe energie. Een frisse wind. Je landt weer. In het bijzonder maakt Irwin tijd voor de helpers, ondernemende harTwerkers. Mensen die altijd klaarstaan voor anderen (met een luisterend oor) maar zelf ook iets te delen hebben, wat een doorbraak is. Voor de persoon die niet per se coaching wil maar wel op zoek is om zich gehoord en gezien te voelen door iemand die eens een keer naar jou luistert.

De resultaten zijn ongekend! Lees hier de ervaringen van anderen. Je voelt je niet alleen echt gehoord, maar je begrijpt ook beter wat je voelt en waarom. Binnen een uur ontdek je waar je staat in het leven. Tijdens Tijd voor Jou leer je jezelf beter kennen, waar je vandaan komt, waar de emotionele knelpunten en blokkades zitten, maar ook wat je kracht is en waar je talenten zich schuilhouden. Je wordt je meer bewust van wie je bent én vooral wie je wil zijn!

Een Tijd voor Jou sessie met onverdeelde aandacht van Irwin duurt ongeveer een uur. Jouw investering? Geef wat je het waard vindt! Locatie: Coachingsruimte Rotterdam. Adres: Van der Takstraat 28 Rotterdam. 


Waarom is het nu Tijd voor Jou? Maak vrijblijvend een afspraak! info@irwinment.nl