Innerviewer

Tijd voor Jou

In een tijd waar de minuten voorbij razen, er weinig tijd is om even voor elkaar te gaan zitten, het hele verhaal te horen, de mens achter het beeld te ontdekken, creëert Irwin Ment The Innerviewer een omgeving waar de ziel een zetel krijgt. Waar je zichtbaar wordt. Wie ben jij nu ECHT en wat heb jij met ons te delen? De cruciale vragen om de mens achter ons beeld ervan te ervaren. Een kado van mens tot mens. Een kado waarmee ik de tijd wil nemen je te leren kennen en vooral waarin jij de tijd mag nemen te zijn wie je werkelijk bent.

Tijd voor Jou is een persoonlijke 1 op 1 met Irwin. Een uursessie, van hart tot hart. Geen coaching! (dit is wel mogelijk maar niet de intentie) Irwin luistert écht. Empatisch. Met de intentie om te begrijpen, niet te veroordelen, maar jou te bekrachtigen. Hij heeft oor naar jouw belevingswereld, helpt jou deze in kaart brengen. Deze dienst is speciaal in het leven geroepen voor mensen die niet per se coaching willen maar hun verhaal willen vertellen en zich hierin gehoord en gezien willen voelen. Dit is voor de helpers. Mensen die altijd klaarstaan voor anderen, maar zelf ook iets te delen hebben, wat een doorbraak is. Op zoek naar een professioneel luisterend oor, iemand die eens een keer naar jou luistert?

De resultaten zijn ongekend! Lees hier de ervaringen van anderen. Je voelt je niet alleen echt gehoord, maar je begrijpt ook beter wat je voelt en waarom. Binnen een uur ontdek je waar je staat in het leven. Tijdens Tijd voor Jou leer je jezelf beter kennen, waar je vandaan komt, waar de emotionele knelpunten en blokkades zitten, maar ook wat je kracht is en waar je talenten zich schuilhouden. Je wordt je meer bewust van wie je bent én wie je wil zijn! Eventueel coaching is aansluitend mogelijk, om tools en begeleiding aangereikt te krijgen en aan de slag te gaan met de nieuwe inzichten.

Een Tijd voor Jou sessie met onverdeelde aandacht van Irwin is een eenmalige investering van 75 euro. De sessie duurt 1 uur. Locatie: Coachingsruimte Rotterdam. Adres: Van der Takstraat 28 Rotterdam.


Tijd voor Jezelf met Irwin? Maak vrijblijvend een afspraak voor een intake! info@irwinment.nl