Innerviewer

Innerview sessie

Sta jij altijd klaar voor anderen? Dan is Irwin er voor jou! Neem contact op voor een innerview sessie.

Wat is een innerview sessie?

Een hart tot hart met Irwin. Een klankbordsessie van anderhalf uur om 100% gezien te worden. Direct resultaat. Weer landen. Meer rust, ruimte en overzicht voor jou. Om (terug) bij jezelf te komen. Ontdekken wat nodig is om dat stukje te helen dat extra aandacht verdient en hulp verkrijgen bij het in overzicht brengen van de reis; de gevoelens, emoties en het échte persoonlijke verhaal.

Voor wie?

In het bijzonder maakt Irwin tijd voor de helpers, ondernemende harTwerkers. Zij hebben een veeleisende baan of professie of druk gezinsleven en houden weinig tijd over voor zichzelf. Mensen die altijd klaarstaan voor anderen, maar ook ruimte zoeken om zelf gehoord te worden. Inspirerende personen die ook maar mens zijn en net als jij en ik de groeipijnen ervaren of het even niet meer weten. 

Geen coaching!

De mensen die een innerview sessie afnemen zijn niet op zoek naar een (betweterige) coach of lading adviezen. Zij houden graag controle. Maar verdienen ook eens aan de ontvangende kant te staan. Je gehoord voelen door iemand die eens een keer naar JOU luistert. Met oprechte aandacht, liefde en eerlijke feedback om gezien te worden in de kwesties waar ze zelf even niet bij kunnen.

Resultaten

Lees hier de ervaringen van anderen. Je voelt je niet alleen echt gehoord, maar je begrijpt ook beter wat je voelt en waarom. Binnen anderhalf uur (her)ontdek je waar je staat in het leven. Tijdens een innerview sessie leer je jezelf beter kennen, waar de emotionele knelpunten en blokkades zitten, maar ook wat je kracht is en waar je talenten zich schuilhouden. Herontdekken! Je wordt je weer bewust van de reis, wie je bent én vooral wie je wil zijn!

 

Een innerview sessie met onverdeelde aandacht van Irwin duurt ongeveer anderhalf uur. Jouw investering? E 99,95. Locatie: Coachingsruimte Rotterdam. Adres: Van der Takstraat 28 Rotterdam. 


Is het NU Tijd voor Jou? Maak vrijblijvend een afspraak! info@irwinment.nl