Innerviewer


Mensen die de dood in de ogen staren, laten hun masker of schild zakken en onthullen in alle pracht zichzelf. Dat bleek maar weer eens toen deze twee mooie zielen mijn pad kruisten. Graag stel ik aan jullie voor onze derde en laatste powerkoppel zondag 24 maart te gast bij The INNERviewer Show.

Gideon Borman & Margriet de Rijk

Wauw, waar moet ik beginnen. Gideon en Margriet zagen beiden mijn oproep, de zoektocht naar powerkoppels die het nodige hebben overwonnen. Even later ontving ik bericht van Gideon. "Ik heb wel wat doorleefd ja. Vorig jaar kreeg ik een hartstilstand. Ik ben op een zaterdagmiddag niet meer wakker geworden. Toen ik mijn ogen weer open deed was het maandag en had ik 2 dagen in coma gelegen. Ik hoorde dat Margriet mij had gereanimeerd! En oja, je zocht naar een dichter. Dat ben ik! Voor het thema 'Het geheim van een eeuwigdurende liefde'.... iets met tot de dood en weer terug...."


Je begrijpt dat het mij weinig moeite koste om in mijn hart te snappen dat dit een koppel is die naar de show moet komen! Zij waren het ermee eens waarna een voor-innerview volgde en ik beiden vroeg zich op hun eigen manier aan jullie voor te stellen...


*Margriet de Rijk*
Een enthousiaste positieveling van 36. Ik ben moeder van 3 kinderen en ben werkzaam als dans-bewegingsprofessional/coach en heb een dansschool in Rotterdam. Beweging op velerlei niveaus in zowel werk als leven. De laatste jaren is er veel beweging geweest in mijn leven door o.a. mijn scheiding, een chronisch zieke dochter en de hartstilstand van mijn lief. Beweging intern en extern en zelfs stilstand. Daar waar je door beweging weg kan raken van jezelf weet ik dit keer op keer te gebruiken om dichter bij mijzelf te komen.


*Gideon Borman*
Een kleine anderhalf jaar geleden liet ik nieuwe visitekaartjes drukken met als tekst “Gideon Borman-levensfenomeen”. Ik had geen flauw vermoeden hoe raak die typering zou worden. Een maand later kreeg ik een hartstilstand, belandde in coma….en kwam weer terug. Nog steeds maak ik met creatieve gedrevenheid schilderijen, cartoons, gedichten en performances. Maar meer nog richt ik me op Het Leven Zelf. Met hoofdletters. Want meer dan ooit heb ik oog voor de grootsheid in de kleine dingen des levens.


*Gideon & Margriet*
Sinds wij elkaar kennen zijn onze levens in een stroomversnelling gekomen. En we hebben al aardig wat uitdagingen voor onze kiezen gehad. De meest heftige en ook meteen de meest verbindende is Gideon zijn hartstilstand geweest.Je kan ons typeren als energiek, expressief, liefdevol en creatief. Dat laatste is o.a. te zien aan de schilderijen die wij gezamenlijk maken als kunstenaarsduo Pablo & Pabla. Saai is het nooit, zeker niet met de 5 kinderen die we gezamelijk hebben.

Ik ben enthousiast!


Bezoek de show, hoor hun verhaal en ontdek waarom het zo belangrijk is dat twee levens die samenkomen elkaar complimenteren.


Klik hier voor meer info & kaarten voor The INNERviewer Show

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.