Innerviewer

Innerviewer voor Jou

10689673_756709744366700_2181373142253136760_nWelkom in de wereld van de verbinder, coach, professioneel luisteraar, spreker en presentator Irwin Ment. Welkom bij de Innerviewer!

Irwin Ment is ruim 15 jaar actief op het gebied van journalistiek. Tijdens zijn ervaringen als interviewer leerde hij dat het uitoefenen van zijn vak grote verantwoordelijkheid met zich meedraagt, vanwege de grote impact en invloed van media journalistiek op het dagelijks leven. Zijn honger naar authenticiteit groeide waardoor zijn interviews steeds dieper gingen. Irwin legt intensief-extensief zijn oor te luisteren en heft blokkades op, waardoor ruimte ontstaat voor expressie van je Ware Zelf. Hij wist meteen een connectie te maken met de ziel. En zo veranderde zijn interviewstijl naar een innerview.

De Innerviewer ziet jou zoals je bent!

 

 

 

 

 

Voor jou... Voor jou staat Irwin inmiddels dagelijks klaar met zijn unieke mix van diensten. Naast het produceren en presenteren van mediaproducties radio DoodGewoon, Positief Journaal en The Show zet Irwin zijn luistertalent in om mensen - in organisaties - op weg te helpen en begeleiden naar hun authentieke zelf. Je beste ‘ik’ ontdekken, hiermee de verbintenis aangaan en de basis leggen voor grootse dingen. Stel dat je slechts 1 gesprek verwijderd bent van wie je werkelijk wilt en hoort te zijn?

Kado... Met het Innerviewer Kado voor particulieren en Innerviewer op de Werkvloer voor bedrijven creëert Irwin voor jou en jouw organisatie een omgeving waar de ziel een zetel krijgt. Waar je zichtbaar wordt. Wie ben jij nu ECHT en wat heb jij met ons te delen? De cruciale vragen om de mens achter ons beeld ervan te ervaren. Een kado van mens tot mens. Een kado waarmee Irwin de tijd wil nemen je te leren kennen en vooral waarin jij de tijd mag nemen te zijn wie je werkelijk bent.

Nieuwe wereld... Bij de Innerviewer, het nieuwe platform van vertrouwen, zit je goed. Hier laten wij het allemaal zien. Wat er gebeurt wanneer integriteit en authenticiteit mens en organisatie binnendringt, wanneer het onbesproken bovendrijft en een nieuwe wereld verschijnt. Een wereld waarin mensen en organisaties die er voor kiezen om gezien te worden, zoals ze in essentie zijn, ook daadwerkelijk zichtbaar worden. Ter inspiratie van anderen en ten dienste van de maatschappij.

 

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.