Innerviewer

Ik vind dat sommige van ons te weinig lachen. En dat is ongezond! Ik merk het aan mezelf. Als er te lang geen glimlach op mijn gezicht verschijnt is het een duidelijk teken dat iets niet helemaal lekker zit. Nu weet ik dat niet iedereen automatisch van het rijen-tanden-tonen-spektakel is. Ik las ergens zelf dat hoe vaak en hoe snel we lachen genetisch is bepaald. Je krijgt een soort ‘lachgen’ mee van je ouders en je hebt hem in een lange en korte variant. Mensen met de korte variant glimlachen meer én liggen vaker in een scheur en de andere dus beduidend minder. Maar ik geloof dat je bepaalde dingen zelf in de hand hebt, of wat er niet is kunt creëren!

Misschien heb je bij mij altijd het gevoel gehad van, die Irwin is een Natural. Een goedlachse glimmende tanden toner. Maar de mensen die me goed kennen weten dat dit wel meevalt. Ik activeer het wel steeds meer bij mezelf. Omdat ik erachter kwam dat wanneer je lacht je spieren ontspannen. Dan komt de boel los. Dan voel je je vrij. Ik breng mensen daarom ook graag aan lachen. Wanneer is de laatste keer dat jij je herinnert ongecontroleerd te hebben gelachen? De Slappe Lach bijvoorbeeld. Echt Gieren!! Hoe heerlijk is dat. Dat het mogelijk wat gênant is doet niets af van het feit dat het onwijs goed is voor je lichaam. Weet je nog hoe dat voelde? Als een opluchting. Omdat je er echt van moet bijkomen, komt je lijf daarna helemaal tot rust.

En als je nu denkt, maar jij hebt makkelijk praten. Op het moment heb ik helemaal geen reden om te lachen? Dat kan natuurlijk. Maar misschien is dit juist een goede motivatie om ernaar op zoek te gaan, om even niet aan je problemen, de stress en spanningen te denken, zodat je weer kan focussen op flow en creëeren vanuit rust. Want dat zijn de juweeltjes als gevolg van een goede lach.

Start the day with a smile. Happy sunday ya'll 😂 😂 😂 ♥ ♥ ♥

#irwinment #innerviewer #connectingpeople #sharingstories #changinglives

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.