Innerviewer

Voor de mensen die het nog niet weten en nieuwsgierig zijn waar ik achter de schermen keiharT aan werk...

The Innerviewer show - Daar vindt op het grote podium het échte gesprek plaats. Openhartig praten over de moeilijke momenten in ons leven alsook de grote successen en de route daarnaartoe. Een beetje net als de Oprah Winfrey show voer ik betekenisvolle gesprekken met inspirerende mensen.

De show tevens netwerk event raakt in het hart en dient ook ter inspiratie en motivatie. Het is bedoeld om 'zoekende mensen' de gelegenheid te bieden uit hun comfort zone te stappen door in te zien dat iedereen een verhaal heeft en een unieke kwaliteit, de potentie om de verandering te zijn die je in de wereld wil zien. Daarvoor moet er wel eerst verantwoordelijkheid genomen worden voor je eigen leven. Hoe doe je dat? Daarover gaan we in gesprek.

In mijn leven heb ik het zelf niet altijd makkelijk gehad. Door gebrek aan de juiste aandacht, liefde en stimulerende voorbeeldfiguren heb ik het lang nagelaten eigenaarschap te nemen over mijn eigen leven. Waar ik kan probeer ik mensen te helpen en te inspireren om bewuste keuzes te maken om onnodig uitstel van wie je daadwerkelijk wil zijn te voorkomen.

Ik heb geleerd hoe je het veilig maakt voor jezelf, gelooft in jezelf. Ik geef mensen vertrouwen en creëer hiermee ruimte om eerlijk en openlijk over de dingen te praten waarover we doorgaans uit angst voor het oordeel zwijgen. Door een hartconnectie te maken bekrachtig ik mensen om meer van zichzelf te laten zien.

Zo leren we onszelf en anderen beter, lees: echt,  kennen. Wie we zijn en wat we willen! De Innerviewer show brengt mensen bij elkaar en focust zich daarom niet op de verschillen maar op wat ons verbindt. Ik word er enthousiast van als ik erover praat. Probeer je voor te stellen wat er gebeurt wanneer we het gaan doen!!

Coming soon!

2018

ONE COMMENT ON THIS POST To “Waarom de Innerviewer show?”

  • anneke

    29 november 2017 at 10:00

    heel goed initiatief Irwin! Ik ben nog steeds geinteresseerd en wil ook echt mijn verhaal bij je doen om anderen te inspireren om uit hun comfortzone te stappen, te luisteren naar hun lichaam, niet op te geven als anderen, ook medici, zeggen dat je maar moet leren leven met je klachten. Heel veel succes met de voorbereidingen. Groetjes, Anneke

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.