Innerviewer

Soms slaat een fijn en oprecht gesprek met een vertrouweling plotseling om in een marteling. Omdat iemand oprecht luistert en hoort dat er iets fundamenteels ontbreekt aan je verhaal, WIE JE ÉCHT BENT! Dan komt die confronterende vraag, zó een die jou uitnodigt je échte verhaal te delen! Maar je wilt er niet aan. Twijfel en angst slaan toe. Je overweegt het wel, maar slikt de woorden gauw in. En dat heeft gevolgen. Het doet pijn. Wanneer je het niet uit, voel je je gewoon kut! Het hoort helemaal niet binnen. Geen ruimte. Je hart gaat daarom tekeer. Bonkt tegen je borstkast. Alsof ie je wat wil zeggen. Zo van, Wat Doe Je? This isn't you!

Er zijn meerdere redenen waarom mensen niet hun echte verhaal durven vertellen, maar de voornaamste: WAT ZULLEN ANDEREN ERVAN DENKEN / VINDEN?!

Maar het is een misvatting dat jouw waarheid (vertellen) ook maar iets te maken heeft met als de ander je gelooft of niet! Het heeft alles te maken met jezelf niet voor de gek houden! Jouw hart houdt namelijk niet van oneerlijkheid. Die is puur! En daar mag het om draaien. Dat verdient jouw aandacht. Al het andere leidt alleen maar af.

Vraag jezelf dus af... Ben ik het waard om eerlijk te zijn, naar mezelf?

Dit is de reden waarom ik THE INNERVIEWER SHOW die op 20 oktober start organiseer! Een initiatief dat mensen uitnodigt en uitdaagt om te durven doen en delen. Een plek waar jouw verhaal telt en mijn gasten ons inspireren de volgende stap naar zichtbaarheid te maken. Om niet bang te zijn voor je eigen verhaal, maar erover te praten, het te onderzoeken en de leerlessen (de juweeltjes) te vinden en delen.

Dit is mijn droom. Wat ik wil is dat jij jezelf vindt en laat zien. En daarmee de potentie om jezelf en als bonus de ander te bevrijden. Samen het verschil maken, van de (inner) wereld een mooiere plek.

Lees hier meer over de nieuwe show.

Heal the (inner) world, make it better!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.