Innerviewer

Wat is jouw superkracht?

Ergens in jou worstelt zich een held naar buiten! Het grootste gevecht van een held is niet de strijd tegen het zogenaamde kwaad, maar een inner battle, de valkuil van onkwetsbaarheid en hoe je er weer uitkomt.

Voor mij is iedereen die Eerlijkheid inzet om oprecht goed te doen een Superhero. In mijn ogen ben je de ultieme redder, wanneer je je niet achter een cape of masker hoeft verschuilen en durft toegeven dat ook jij het even niet weet, dat ook jij hulp nodig hebt en tijd om te helen. Personen die bereid zijn zichzelf te laten zien, door hun eigen gedrag te onderzoeken, hun eigen oordelen, en het lef hebben te vertrouwen op iets veel groter dan zichzelf. Dát! De vinger naar jezelf wijzen, naar binnen kijken en aan de slag gaan met wat zich authentiek openbaart. Dat is Groots! Dat is zelf-liefde. Dit zijn helden die het verschil maken.

Het is daarom mijn droom en missie om de meest moedigen onder ons het grootste podium van zichtbaarheid te bieden opdat de minst moedigen het voorbeeld en de inspiratie vinden waarnaar het hart smacht.
Ik neem mijn taak serieus. Dit is de wil van mijn hart. Ik Ben omdat wij Zijn en daarom voornemens de wereld te voorzien van een alternatief. Er is al genoeg ellende, verankerde angst en inauthenticiteit in de wereld. Daar heb ik geen oordeel over. Het IS. Maar er is meer! Het kan ook anders. Ik werd INNERviewer omdat ik de kracht van kwetsbaarheid en eerlijkheid ontdekte, bereid ben hierin een voorbeeld te zijn en een podium te bieden aan zij die de positieve superkracht van Eerlijkheid oprecht durven uitdragen.

Mijn hart gaat open. Bedankt dat je mij steunt in mijn missie. Bedankt voor je bereidheid openheid en eerlijkheid te integreren. Zo help je mij en anderen hun droom waarmaken. Held!

#changecomesfromwithin #naarbinnenkijken #vanbinnennaarbuiten #INNERviewer #TheShow #ComingSoon #tweeduizendachtien

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.