Innerviewer

Geen talkshow host kan zonder een krachtig (productie/redactie) team. Allemaal kanjers om mee te sparren en brainstormen richting de totstandkoming van de show. Irwin formeert het nieuwe Innerviewer team en jij kan er bij zijn! Ben jij een overtuiger? Kun je goed motiveren en vertellen waarom het belangrijk is te praten over de thema's van jouw hart? Overtuig ons! Misschien ben jij dan het nieuwe lid in ons team. Lees onderstaand goed door!

Meer informatie over de bedoeling...

Innerviewer "The Show" een talkshow concept a la The Oprah Winfrey Show gepresenteerd door Irwin “The Innerviewer” Ment, dat laat zien dat we veel meer met elkaar gemeen hebben dan we van elkaar verschillen. Voor Irwin persoonlijk een langgekoesterde droom die in vervulling gaat, een podium waarop hij zijn grootste creativiteit en hoogste expressie tot uiting brengt. De show is gebaseerd op zijn visie en levensstijl ‘altijd eerst een kijkje naar binnen’, zijn manier om bij te dragen aan een mooiere wereld, waar het ok is om echt gezien te worden. Vreemd of bekend, wie jij echt bent en wie jij wilt Zijn mag er zijn, daartoe nodigt Irwin uit. De show zal een scala aan taboedoorbrekende onderwerpen en thema's behandelen die diep in het hart raken en de essentie blootleggen. Altijd met liefde, respect en verbinding als vertrek en eindpunt. Centraal staan de innerviews, diepte-gesprekken die de ziel van een persoon blootleggen. Daaromheen wordt een spectaculaire show gebouwd. 1 keer in de maand. Met een live publiek en betekenisvolle entertainment. De show wordt opgenomen en uitgezonden op YouTube.

Team Innerviewer

Als vrijwilliger teamlid vindt je het leuk inspiratie en ideeën aan te dragen, super leuke en spannende (taboedoorbrekende) onderwerpen en gasten, en deze samen te brengen (lees: ontwikkelen) in de show. Elk lid mag zijn ideeën voor een show indienen. Elke maand wordt het beste of meest passende idee voor een show door Irwin gekozen waarna in productie genomen. Het lid met het gekozen idee krijgt dan ook de leiding en wordt lead producent van die show. Het leuke is dat het team een afspiegeling is van de maatschappij, vertegenwoordigers uit brede lagen van de bevolking en ervaringsdeskundigen. Dit betekent dat het team de onderwerpen altijd eerst samen bespreekt en doorleeft alvorens het in de show en naar het publiek te brengen. Als het onderwerp of verhaal persoonlijk raakt is de kans bijzonder groot dat het publiek er net zo op reageert. Profiel Het teamlid is ambassadeur van de Innerviewer, een type leider die ergens voor staat, een grootdenker (buiten de geijkte kaders) en uitgesproken. Jij bent onze voelsprieten in de maatschappij, speurt makkelijk verscholen verhalen op en maakt contact met een open houding. Je bent altijd bereid de eigen oordelen te onderzoeken door te communiceren, compassie en begripvol, op een manier die veronderstelling en aanname ontstijgt. Samenwerken aan een hoger en groter doel dan jezelf is jouw missie. In dienst van liefde en verbinding. Onderdeel van team Innerviewer zijn betekent dus ook, gelijkgestemden ontmoeten en persoonlijke ontwikkeling! Bij voorkeur (geen verplichting!) zijn leden woonachtig in de omgeving Rotterdam, om agenda’s qua beschikbaarheid/reistijd beter op elkaar af te kunnen afstemmen. Note! In de opstartfase is er nog geen budget voor onkostenvergoeding!

Planning

De voorbereidingen voor de show zijn in volle gang maar nog in de opstart fase. Kick off staat vooralsnog gepland voor 2018. Dit jaar zullen er wel al (promotie) activiteiten plaatsvinden en een event op 1 november, Irwin’s 40ste verjaardag. Daarover binnenkort meer. De komende periode worden alle aanmeldingen/inzendingen door Irwin en het kernteam gezien. Het is de bedoeling om na de vakantie een definitieve selectie te maken en zal meer bekend zijn over wanneer de eerste bijeenkomst wordt gepland. Wat wel nu al belangrijk is om te delen is dat naast het (online) indienen van de ideeën een keer in de maand een teammeeting zal plaatsvinden, een mini event, waar iedereen aan de slag is gegaan met het gekozen onderwerp en nu zijn/haar conclusies presenteert. De vorm zal zijn, een echt goed (groeps)gesprek, geleid door Irwin, waaruit een fantastische show manifesteert.

Geïnteresseerd? Wil je jezelf aanmelden? Stuur ons jouw motivatie!

Team Innerviewer

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.