Innerviewer

Jij wilt...

  • een betere gesprekspartner zijn
  • een betere luisteraar worden
  • meer diepgang in je leven en relaties
  • positiever denken, leven en werken
  • meer zelfvertrouwen opbouwen vergroten en uitstralen
  • wat doen aan je angsten en onderwaardering
  • erkenning: echt gezien en gehoord worden
  • liefde geven maar ook kunnen ontvangen

Lieve lezer,

Hoewel ik niet alle wijsheid in pacht heb, deel ik graag mijn persoonlijke ervaringen en in ruim 20 jaar opgedane kennis op het gebied van hart tot hart communicatie.  Je kiest voor deze next level workshop omdat bovenstaande resoneert en het tijd is voor verandering. Geen dagelijkse sleur meer voor jou. Weg met het vluchtige en oppervlakkige. Want het maakt niet gelukkig. Tijd voor meer diepgang en vernieuwing. Een nieuwere en betere versie van Jezelf ontdekken. Omdat jij het waard bent!

Als je er voor open staat leer ik jou (ervaren) hoe je door onbevooroordeeld denken, oogcontact, compassievol luisteren en onvoorwaardelijk liefhebben echt contact maakt. Contact met je passie, je enthousiasme, je motivatie, je missie en elkaar. Ik noem het contact met het INNER, een zielsverbinding of een hartconnectie. Je bent van harte welkom om in deze veilige setting samen met andere deelnemers uit je comfort zone te stappen. Ontdek wat er nog meer mogelijk is voor jou!

 

De workshop bestaat uit een serie praktische oefeningen die erop gericht zijn het hart op de tong te brengen (de innerstem een stem geven). Wie jij echt bent, wat je echt voelt en echt wil, daar ligt de focus. Openhartigheid en eerlijkheid zijn daarbij de belangrijkste elementen. Workshopleider en Innerviewer-coach Irwin zorgt voor de veilige setting waarin dit gebeurt, ruimte om te Zijn. Elkaar inspireren speelt een extra grote rol.  De kleine en intieme setting van de workshop garandeert dat deelnemers genoeg individuele aandacht krijgen. Het maakt een fijne verbinding met jouw echte verhaal mogelijk, inclusief voldoende positieve feedback van de groep. Je wordt er gezien en echt gehoord, waarna je de workshop verlaat met nieuwe en verrassende inzichten.

 

Lees hieronder hoe je je kunt aanmelden.

Irwin

 

Workshop 'Over Diepgang Gesproken'

Datum: zondag 26 februari 2017

Programma: 14:00 - 17:00uur 

Locatie: NIFFO galerie/reclycle studio, Pretorialaan  4B Rotterdam

Jouw investering maakt deelname officieel: € 75, - overmaken tnv I D D Ment NL53 INGB 0006 4587 81

 

MAIL NAAR INFO@IRWINMENT.NL OM JOUW DEELNAME TE BEVESTIGEN. ER IS BEWUST GEKOZEN VOOR EEN KLEINE SETTING VAN MAXIMAAL 12 DEELNEMERS. MELD JE DAAROM SNEL!

 

niffo

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.